Tippiez

Paypal

Hoi, Ik ben Sander de Vries en vandaag schrijf ik een blog over het bekende online betaal platform paypal.
In dit artikel ga ik wat dieper in op de mogelijkheden van dit bekende platform. Je hebt er vast wel van gehoord of misschien heb je het al een keertje gebruikt.

Veel mensen gebruiken tegenwoordig deze handige app om online betalingen te voltooien. Veel mensen vinden het een gebruiksvriendelijke website. Ik zelf ook.Ik betaal graag met paypal als ik online aankopen doe op het internet. Alleen in Nederland zijn er 2 miljoen rekeninghouders op paypal. Wereldwijd rekent paypal 250.000 miljoen rekening houders.

Paypal is natuurlijk ontzettend handig als je iets wil kopen in bijvoorbeeld de verenigde staten van Amerika. Vaak heb je dan een creditcard nodig om te betalen en niet iedereen heeft een creditcard in zijn bezit. Paypal laat jouw bankrekening koppelen aan jouw paypal account waardoor je gemakkelijk in een handomdraai je items uit 

bijvoorbeeld Japan of Amerika kan laten overschepen. Zo heb ik zelf ooit een exclusieve myasnikov gitaar pre-amp gekocht van een Russisch bedrijf. Dankzij paypal kon ik meneer Myasnikov betalen met een paar klikken op de knop. Nu heb ik dankzij dit handig betaalplatform de versterker van mijn dromen in de woonkamer staan.

Het Amerikaanse bedrijf bestaat al sinds 1998.
Ze zijn dus al een lange tijd actief. Eerst was het eigendom van eBay maar in 2015 is het een onafhankelijk bedrijf geworden.

Paypal was vanaf 2006 ook actief in Nederland. Het paypal platform was heel lang het enige beschikbaar methode om mee te betalen op eBay. Mede hierdoor is het platform zo groot geworden.

Kosten

Brengt paypal onverwachte kosten met zich mee? Je betaald via je bankrekening, paypal-rekening of creditcard. Op je paypal account kan je tegoed plaatsen. Dit doe je door via je bank geld over te schrijven naar je account. Ook kan je je banrekening koppelen aan je account.

Bij het uitchecken kan je dan selecteren of je met je tegoed of via je bank wil betalen. 
Als je met euro’s betaald is het voor de koper gratis. Moet je bijvoorbeeld in dollars of Japanse yen betalen. Dan wordt er een 2,5 tot 4% kosten in rekening gebracht boven op de wisselkoers. 

Bescherming voor de verkopers

Wat ik ook fijn vindt aan paypal is dat ze bescherming voor beide partijen bieden. Zo ben je als verkoper ook goed beschermt. Alle transacties die via de post worden verzonden zijn beschermd. Hiervoor moet je een bewijs van verzending kunnen aantonen. In dit geval is dat een track & trace code.

Je kan deze bescherming gebruiken als iemand zegt dat hij zijn spullen niet heeft ontvangen. Met z’n track & trace code kan je dan aantonen dat je wel degelijk hebt verzonden. Zo kom je nooit voor vervelende verassingen te staan.Dankje! paypal!

Aankoopbescherming

Een groot voordeel van paypal is dat je als koper aankoopbescherming hebt. Ik heb het zelf ooit meegemaakt dat ik wat vinyl platen had besteld en die kwamen verbogen aan. Deze waren niet meer te bespelen op een platenspeler. Ik heb toen paypal gecontacteerd en die hebben uiteindelijk het aankoop bedrag terug gestort. Ook als uw pakket niet aankomt bent u verzekerd van 60 dagen aankoop bescherming.

Ik vindt het persoonlijk heel fijn idee dat ik krijg bij mijn internationale aankopen. Zo koop je met een gerust hart iets wat van ver moet komen. Je betaald een vast bedrag per transactie en een stukje provisie. Als je een betaling terugdraait die is voltooid met een creditcard kan je soms terugboekingskosten moeten betalen. De aankoopbescherming is van kracht in de volgende situaties:

Producten nooit ontvangen

Beschadigde producten

Producten die afwijken van de omschrijving

Ontbrekende onderdelen

Gebruikt product ontvangen terwijl er stond dat het nieuw was.

Track & trace

Ook moet het product met een track & trace code worden verzonden. Dit om als verkoper aan te kunnen tonen dat het ook daadwerkelijk is verzonden. Vrijwel alle producten komen in aanmerking voor de handige bescherming. De aankoopbescherming geldt niet voor voertuigen, op maat gemaakte items, waardebonnen of cadeaubonnen. Ik heb hier zelf goeie ervaringen mee. Het menu hiervoor is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Mocht er iets mis zijn met je bestelling heb je binnen enkele dagen je geld terug.

Claim indienen

Hoe dien je een claim in. Wanneer je je spullen niet hebt gekregen open je een geschil op de paypal pagina. Binnen 10 dagen moet de verkoper reageren en bewijs leveren dat het pakketje is verzonden. Mocht het zo zijn dat de verkoper niet reageert heb je 20 dagen om het te laten escaleren tot een claim. Nadat je een claim hebt ingediend krijgt de verkoper nog 10 dagen de tijd om aanvullende informatie te verstrekken om te bewijzen 

dat hij of zij het pakketje heeft verzonden. Als er na die 10 dagen geen bewijs is geleverd zal paypal je aankoop vergoeden. Dit is het volledige aankoop bedrag inclusief de betaalde verzendkosten. Meestal wordt het bedrag binnen 10 dagen gestort op uw paypal account. Dit kan je bewaren voor je volgende paypal aankoop of overschrijven op je bankrekening .Zo gemakkelijk is het.

Andere transacties

Naast de al bovengenoemde voordelen kan je met paypal ook andere transacties doen. Zo is er de mogelijkheid om een betaalverzoek te versturen. Ook kan je geld overmaken naar kennissen en vrienden over de hele wereld.

Tikkie

Tikkie is een app met een soortgelijke functie. Met Tikkie kan je bijvoorbeeld geld terug vragen nadat je een avondje pizza’s hebt voorgeschoten voor je vrienden. Je stuurt via de app een tikkie en zij kunnen heel gemakkelijk via hun bank app het bedrag naar jou overmaken. Naast Tikkie is er ook een nieuwe app die zich richt op kleine gebaren met een grote impact. 

Deze mooie app heet Tippiez. Tippiez biedt jou de kans aan om in 1,5 meter samenleving contactloos iemand fooi te geven. Zo kan bijvoorbeeld uw pakket bezorger of serveerster de app downloaden. U maakt dan via de Tippiez app een fooi over voor de geleverde service. Zo maak je mensen hun dag net wat leuker. Tippiez weet dat door te geven je kan vermenigvuldigen. Een klein gebaar, Grote impact..

Dat is Tippiez voor u.

tikkie

 

Tikkie

Hallo beste lezers,

Ik ben Sander de Vries en ik schrijf vandaag een blog over tikkie.
Tikkie wordt steeds populairder en het zou best goed kunnen dat je ervan gehoord hebt.
Of misschien heb jij zelf ooit een tikkie ontvangen van een vriend of kennis.
Ik ga in dit artikel vertel over wat tikkie is en hoe het werkt.

De tikkie app installeren

Je kan de app downloaden via de google play store of app store op je android of apple smartphone.
Deze applicatie is volledig gratis en zal u ook niks kosten.
Er zitten geen verborgen kosten aan verbonden.

Om tikkie te gebruiken hoeft alleen u de app op uw telefoon te hebben.
De mensen waarnaar u een tikkie link stuurt hoeft de app niet op zijn toestel te hebben geïnstalleerd.
De app zelf is van de ABN AMRO bank.

Je hoeft niet bij ABN AMRO aangesloten te zijn om gebruik te maken van deze handige app.
Het is een toegankelijk applicatie voor jong en oud.
Ik omschrijf de app als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Hoe werkt het?

U opent Tikkie en u vult uw bankinformatie in.
Zo weet de applicatie naar welke bankrekening het bedrag moet worden overgeschreven.
Vervolgens maak je een betalingslink aan.

Deze kan je via verschillende manier sturen naar mensen in je contacten lijst.
Ik stuur de link meestal door via de whatsapp applicatie.
Iedereen die vervolgens jouw betalingslink opent kan vervolgens met een paar drukken op de knop het bedrag via Ideal overmaken naar jouw rekening.

Ook kan je zelf een grappige GIF instellen.
Deze kom dan tervoorschijn nadat de betalings van jouw tikkie is geslaagd.
Ik heb zelf een GIFje van een lange magere vent die breakdanst.

De stappen

Om een tikkie te maken moet je de volgende stappen ondergaan.

1. Druk op het Plus icoontje

2. Toets het bedrag in dat je wil terugvragen

3. Toets vervolgens in waar het bedrag voor is (bijv. pizza’s voorgeschoten)

4. Klik op de deelknop om uw betalingslink te delen met de mensen.

Veiligheid

Tikkie is veilig.
Uw betaald via uw eigen bank en de gegevens zijn versleuteld.
Het verzenden van een verzoek is 100% veilig.
Check altijd het betaalverzoek na.
Dan komt u nooit voor verassingen te staan.

Handig

Tikkie is een handig app.
Het is simplistisch in zijn gebruik en overzichtelijk.
Iedereen heeft wel is in z’n situatie gezeten dat men iets voorschoot voor een groep.

De mensen beloven je later terug te betalen.
Vervolgens moet je de iedereen individueel helpen herrineren dat je nog geld van ze krijgt.
De ene betaald direct.
Maar de ander wacht nog een week.

Dat is verleden tijd met deze applicatie.
U kunt een link delen met meerdere mensen tegelijkertijd.
Ook kunt u overzichtelijk zie wie er wel en niet heeft betaald.

 

Online fooi betalen

Vandaag de dag is het makkelijk om met online fooi betalen te werken. Dit komt omdat veel bedrijven betalen met online fooi hebben toegevoegd aan hun assortiment. Dit komt doordat het internet in de jaren zo populair is geworden. Tegenwoordig is het daarom onmisbaar om met online fooi betalen weg te denken uit de huidige maatschappij. Het is ook de standaard geworden om te betalen met online fooi.

Waarom online fooi betalen?

Doordat de technologie veel beter is geworden is het eenvoudiger geworden om met je computer of telefoon online fooi te betalen. Hierdoor bespaar je veel tijd want het kost erg veel moeite om naar de bank te gaan. Vandaar kwam het idee op online fooi betalen. U heeft niet altijd tijd om naar de bank te gaan. Daarna moet je ook nog naar een winkel gaan om wisselgeld te krijgen. Bij betalen met online fooi is dit probleem er niet. Dit alles bijelkaar is waar de meeste mensen niet op staan te wachten. Daardoor is er een nieuwe manier gekomen om online fooi te betalen.

De voordelen van online fooi betalen

Het komt te vaak voor dat je geen geld bij je hebt, en daarom graag online fooi betalen wilt. Als je online fooi betalen met je telefoon op computer maak je het veel eenvoudiger voor jezelf. Om online fooi betalen uit te keren aan bijvoorbeeld een pizza bezorger. Dit een eenvoudig platform het mogelijk maakt om binnen enkele tellen een online fooi betalen te geven aan de persoon die dat verdiend. Het wordt ook nog is overzichtelijker voor uw om te kunnen zien hoeveel u te besteden heeft. U kunt namelijk inzien wat er op u rekening staat. Want u kunt het terug zien op u online fooi betalen app die daarvoor gemaakt is.

Hoe kan ik met online fooi betalen?

Om iemand een online fooi betalen te geven heeft u een app nodig die dat voor u kunt doen. Daarvan zijn er veel diverse soorten online fooi betalen apps maar je wilt natuurlijk wel de meest betrouwbare online fooi betalen app hebben. Tippiez is de online fooi betalen app die het mogelijk maakt om iemand zeer eenvoudig te laten betalen met online fooi. De online fooi betalen app is daarbij makkelijk te downloaden via de play store. U hoeft niks te betalen want de online fooi betalen app is gratis. Door middel van het gebruiken van deze online fooi betalen app kan je iemand online fooi betalen.

Wat is de reden om online fooi betalen?

De reden dat mensen ervoor kiezen om te betalen met deze speciale online fooi betalen platform is divers. Het komt namelijk erg vaak voor dat je geen geld bij de hand hebt om een bezorger contant te betalen. Daar is online fooi betalen een koploper in. Dit kan heel vervelend zijn als je de bezorger graag een online fooi betalen tip wilt geven voor de verdiensten die hij heeft gedaan voor u. Dit is een grote reden waarom mensen er daarom voor kiezen om een online fooi betalen platform voor betalen met online fooi  te nemen in hun telefoon of computer.

Hoe kan ik de totale online fooi betalen verrichten?

Het is heel simpel. Want u hoeft alleen maar bij u telefoon in de online fooi betalen app store te gaan. Daar kunt op zoek gaan naar het online fooi betalen platform voor online fooi betalen. Wanneer u heeft uitgevonden waar de online fooi betalen app zich bevindt hoeft u die alleen maar te downloaden. Vervolgens wordt de online fooi betalen app geïnstalleerd en kunt u daarna beginnen met het gebruik van online fooi betalen. U hoeft alleen maar u gegevens in te vullen voor online fooi betalen en een online fooi betalen account aan te maken. Daarna kunt u op elk moment van de dag betalen met de online fooi app verrichten.

Online betaling

Nu de tijden veranderd zijn van vroeger is het makkelijker om een online betaling te verrichten. Het is eenvoudiger geworden om door middel van een telefoon of computer, een online betaling te gaan maken. Dit scheelt veel tijd ten opzichte van andere manieren van online betaling. Dit komt doordat het online betaling platform zo is gemaakt dat het makkelijk wordt om een online betaling te verrichten. Zo kunt u binnen mum van tijd een online betaling verrichten en zorgen dat alles in orde is.

Waarom online betaling?

Dit is een methode die het online betaling overzichtelijk maakt omdat je niet altijd fysiek geld bij je hebt. Zo kan de betaling die u online doet ervoor zorgen dat je direct kan zien wat je te besteden hebt en wat je kan missen. Er komt daarbij bij kijk dat veel bedrijven alleen online betaling accepteren. Daarom is het belangrijk dat u deze online betaling optie heeft. Als u een rekening bent vergeten te betalen. En u moet de rekening binnen korte termijn online regelen. Dan is dit de enige manier om de rekening in zeer korte tijd online de betaling te maken.

Eenvoudig makkelijk en simpel online betalingen doen 

Doordat het online betaling tegenwoordig vereist is om een telefoon op te zak hebben. Omdat u altijd bereikbaar moet zijn voor eventuel een betaling online. Is het ook belangrijk om online bankieren te nemen. Want op die manier heeft u altijd overzicht op wat u op u online betaling rekening heeft staan. Daarbij kunt u met dit systeem ervoor kiezen om producten online te kopen met een betaling via online betaling. Daarmee heeft u veel meer keuze in assortiment want door middel van het online betaling platform kunt u vrijwel alles kopen. Overal en onbeperkt. Daarom is dit een reden om een online betaling systeem erbij te hebben zodat u altijd dingen kan kopen die u interesseren bij een online betaling.

Wat is online betaling precies?

Een online betaling is een manier van geld overschrijven via het internet. Deze manier van een betaling online is nog niet zo heel oud. Maar wordt tegenwoordig al ontzettend veel gebruikt door veel mensen die een online betaling verrichten. Dit komt omdat er een wereld open gaat als u op deze manier wilt gaan werken met een online betaling. Het heeft er mee te maken dat er weinig limiet zit aan een online betaling. Zo hoeft u niet de deur uit te gaan en is de keuze immens veel groter als dat u naar de winkel zou gaan inplaats van een online betaling verrichten. Daarbij zijn er online winkels die de betaling online verwerken. De winkels zijn altijd open en kunt u altijd bestellen op welke tijd dan ook. Ook heeft u bij een online betaling altijd garantie op wat u koopt.

Hoe kan ik een online betaling precies krijgen?

Als u interesse heeft in een online betaling. Dan is het belangrijk dat u een online betaling kan maken doormiddel van een telefoon aanschaffen. Daarbij is het ook mogelijk om een online betaling te maken doormiddel van een computer aan te schaffen. Want je kunt online betaling op beide apparaten verrichten. Ook heeft u voor een online betaling internet nodig. Doormiddel van internet aan huis of een mobiel netwerk kan u een online betaling verrichten. Als u daar over beschikt kunt u bijna aan de slag. U heeft namelijk ook een online betaling systeem nodig voor het gebruik van een online betaling. Die kunt u aanvragen bij uw bank zodat je in de toekomst een online betaling kan maken. Hun zullen u een online betaling code sturen die u kunt gebruiken om het online betaling systeem te activeren. Daarna bent u klaar voor het gebruik van een online betaling systeem.

 

Betalen met je telefoon

Tegenwoordig is de technologie verbeterd waardoor betalen met je telefoon makkelijker is geworden. Het is makkelijker om te betalen met je telefoon aangezien je niet altijd geld bij de hand hebt. Betalen met je telefoon kan er voor zorgen. Dat je op een eenvoudige manier geld kan overmaken en met je telefoon betalen naar een andere rekening. Daarbij maakt betalen met je telefoon het overzichtelijk want je kunt altijd zien hoeveel geld je over hebt en kan missen.

Waarom betalen je telefoon?

De reden dat je deze manier van betalen met je telefoon goed kan gebruiken zijn divers. Deze manier van betalen met je telefoon zorgt er namelijk voor dat je niet geld op zak hoeft te hebben. Het geeft je ook een breder spectrum van opties die je hebt. Zo kan betalen met je telefoon ervoor zorgen dat op veel verschillende soorten websites. Aankopen kan doen en vandaag de dag zijn veel bedrijven online gevestigd. Er zijn nog maar weinig websites die een systeem van betalen met je telefoon hebben. Vandaar is betalen met je telefoon een zeer geschikte optie geworden in deze tijd.

Betalen met je telefoon hoe doe ik dat?

Als u ervoor kiest om te betalen met je telefoon, zijn er een paar extra dingen waar je op moet letten. Zo moet je ten eerste beschikken over een telefoon om te kunnen betalen met je telefoon. Die kan je kopen in elke telefoon zaak. Zodra u de telefoon heeft om te kunnen betalen met je telefoon heeft gekocht. Moet u de telefoon eerst uitpakken en installeren. Want betalen met je telefoon kan alleen zodra de telefoon volledig geïnstalleerd is. Als u dat heeft geregeld is het belangrijk om apps te downloaden.

Hoe maak de betalen met je telefoon gereed voor gebruik?

Het is belangrijk dat voordat u gebruik kunt maken van het de betalen met je telefoon app. Apps gedownload moeten worden. Dit kunt u gemakkelijk doen door eerst ervoor te zorgen dat u internet bereik heeft op u telefoon zodat u debetalen met je telefoon app kan gebruiken. U kunt pas betalen met je telefoon als alles op orde is. U kunt een verbinding maken met draadloos internet uit uw eigen huis. Of u kiest ervoor om 4g te gebruiken van de provider als u daar een abonnement voor heeft aangeschaft. Dan wordt het makkelijker om te betalen met je telefoon.

Waar kan ik de betalen met je telefoon apps vinden?

Zodra u ervoor gezorgd heeft dat het internet ingeschakeld is. Kunt u via de play store opzoek gaan naar de betalen met je telefoon bank die u gebruikt. Want om betalen met je telefoon mogelijk te maken. Moet u wel uw bank koppelen aan een online platform. Als u uw de betalen met je telefoon app heeft gevonden. Kunt u die downloaden. Vervolgens vraagt u via de bank een code aan om  ervoor te zorgen dat de betalen met je telefoon overdracht legitiem is. Zodra u de code ontvangen heeft, kunt u eindelijk de betalen met je telefoon koppeling maken van online bankieren. Nu bent u in staat om te betalen met je telefoon!

Welke manieren zijn er van betalen met je telefoon?

Wanneer je ervoor kiest om te betalen met je telefoon, zijn er ontelbaar veel manieren aan keuze voor het gebruik van betalen met je telefoon. Dit komt omdat het aanbod op het internet immens groot is. Hierdoor kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een betalen met je telefoon pizza te bestellen. Zodra u de keuze heeft gemaakt van welke smaak u wilt klikt u op betalen met je telefoon. U krijgt een betaalscherm te zien waarop u kunt betalen met je telefoon door middel van uw bank. U kunt dan betalen met je telefoon en zal de betaling binnen no time verrichten.

Coronavirus bijna maand besmettelijk op smartphone

 

Coronavirus bijna maand besmettelijk op smartphone

Doordat het coronavirus bijna een maand besmettelijk op smartphone is. Zijn er veel problemen gekomen wat verholpen kan worden met tippiez. Dit komt doordat het Coronavirus bijna een maand besmettelijk is op de smartphone. En zodanig is verspreid over de hele wereld. Dit maakt het erg moeilijk om goed te kunnen functioneren in de maatschappij waarbij tippiez te pas komt. Daarbij is het noodzakelijk om je aan de regels te houden. Op die manier kan het Coronavirus wat bijna een maand besmettelijk op smartphone zich moeilijk verder verspreiden over alle landen. Het is dus belangrijk dat er wordt opgelet op de tippiez app en de normen die worden gesteld door de regering.

Hoe is het virus precies ontstaan?

Het Coronavirus dat bijna een maand besmettelijk is op de smartphone is ontstaan in december van 2019. Tippiez was iets later ontstaan. Maar toen is gebleken dat het Coronavirus bijna een maand besmettelijk was op de smartphone en dodelijk is voor een bepaalde groep mensen. Vandaar dat een bedrijf bedacht tippiez te organiseren. Het werd duidelijk dat mensen zich moesten aanpassen op hun huidige leefomstandigheden. Om verdere verspreiding in te perken. Het Coronavirus dat bijna een maand besmettelijk is op de smartphone komt vanuit china en is toen heel de wereld over getrokken. Daarbij is tippiez een handig alternatief. Sinds maart 2019 is er een maatregeling gekomen. Hierdoor werdt er een lockdown gestart in heel nederland.

De problemen die daarna plaatsvonden

Daardoor konden mensen niet meer gebruik maken van veel belangrijke dingen zoals tippiez en die het leven wat meer kleur geeft. Zo konden restaurants niet meer hun gerechten serveren zonder een tippiez betaling. En konden sportscholen niet meer open. Daarnaast waren uitgaans gelegenheden gesloten. Zo kon je niet meer naar een pretpark gaan. En was tippiez de enige vorm van betalen zonder risico.

Mondkapje dragen is beter voor de algehele gezondheid

Daarbij is het aangenomen om een mondkapje te dragen. Dit zorgt ervoor dat het Coronavirus wat bijna een maand besmettelijk op smartphone is niet verspreid kan worden en dat mensen veilig naar buiten kunnen gaan. Het is niet verplicht om overal een mondkapje te dragen. Maar het is wel nodig om een mondkapje te dragen als u gebruik wilt maken van het open baar vervoer. Waarbij tippiez een alternatief bedacht.

Bijna een jaar verder

Het is nu al zeker bijna een jaar verder dat Coronavirus bijna een maand besmettelijk is op de smartphone het land trefde. En het lijkt erop dat er een nieuwe lock down aankomt. Met tippiez kunt u wel overweg. Dit komt omdat het niet gelukt is om de cijfers van mensen die overleden zijn aan het Coronavirus wat bijna een maand besmettelijk is op de smartphone in te perken. Het is dus belangrijk om opnieuw  maatregelen te nemen om te voorkomen dat de cijfers omhoog gaan. Daarom kunt u beter tippiez gebruiken.

Handen wassen is erg belangrijk

Het is ook belangrijk dat u zorgt dat u uw handen wast. Want het Coronavirus is bijna een maand besmettelijk op een smartphone. tippiez zorgt ervoor dat het virus zich niet overal verspreid. Zo kan het Coronavirus bijna een  maand besmettelijk op uw smartphone zijn. tippiez zorgt er voor dat u niet uw handen hoeft te gebruiken om iemand aan te raken en ervoor zorgen dat uw het Coronavirus wat bijna een maand besmettelijk is op de smartphone bij u draagt. Daarom is tippiez toch beter. Op die manier kan u onbewust mensen besmetten met het corona virus. Als uw een tippiez app op u smart phone gebruikt. Zal u tevreden zijn met tippiez. Vandaag de dag komt het voor dat Coronavirus bijna een maand besmettelijk op de smartphone is. Daarom is het belangrijk om de betalingen die je verricht met tippiez te doen.

Een veilige manier om contant betalen te vermijden

Hierdoor voorkom je dat uw andere mensen aanraakt als u een tippiez contante betaling moest verrichten. Op deze manier kunt u makkelijk online tippiez betalen. Dit is veilig voor u en de persoon waar u een tippiez betaling naar wilt verrichten. Het is ook makkelijk om tippiez te installeren op u telefoon. U hoeft alleen de tippiez app te downloaden via de appstore. Daar zult u tippiez kunnen downloaden. Vanuit daar kunt u evenvoudig de tippiez app openen en is het klaar voor gebruik

Digitale fooi

Digitale fooi

Hallo mijn naam Sander Aardenhout de Riddemeier.
Ik ben van beroep Security specialist in mijn ICT bedrijf.
Ben dus actief als ZZp´er.In mijn vrije tijd sport ik graag en schrijf ik blogs.
Ik schrijf vandaag een blog over Tippiez

Wat is Tippiez?

Tippiez is een revolutionaire nieuwe app die het mogelijk maakt om digitaal fooi te geven.
Dit is ontzettend handig. Maar waarom is het handig?
Dat ga ik je uitleggen.

Corona preventie

In het nieuwe wordt veel gesproken over het corona virus.
Ook worden er vele nieuwe en soms ook strenge maatregelen getroffen om het hardnekkige corona virus uit China tegen te gaan. Zo wordt ons verplicht om maskers te dragen in het openbaar vervoer en in de openbare ruimtes wordt het sterk aangeraden om een masker te dragen. Soms dragen mensen ook een spatscherm. Dit lijkt op een ME helm.

Dit is handig wanneer u moet niesen of iemand in uw nabije omgeving moet niesen of hoesten.
Verder zijn de horeca gelegenheden gesloten en sportscholen mogen maar een beperkt aantal mensen binnen laten.
Dit alles voor de veiligheid van de mensen.

Samen kunnen we het verspreiden van het corona virus tegen gaan.
Dingen die eerst handmatig gingen kunnen vervangen worden door contactloze alternatieven.
Vaak zijn dat dan electronisce wegens. De Tippiez app is daar een duidelijk voorbeeld van. Op geld rust namelijk veel bacteriën.

Het corona virus tegen gaan via digitale fooi

In de nieuwe anderhalve meter samenleving doen we gezamenlijk ons best om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Digitaal fooi geven is daarbij een hele handige manier om die verspreiding van het coronoa virus tegen te gaan.
Veel bacteriën verspreiden zich via contant geld.

Contant geld komt zeker met meer dan duizend mensen in aanraking voordat u het in uw hand heeft.
Zo verspreid het zich dus gemakkelijk en snel.
Tippiez biedt hierbij de oplossing.
Het is iedereens verantwoordelijkheid om de verspreiding tegen te gaan.
Dit doen we samen.
Met z’n allen vormen we de oplossing.

Hoe werkt Tippiez?

Tippiez werkt heel gemakkelijk.
Men download de mobiele telefoon applicatie en u bent klaar om de Tippiez applicatie te gebruiken.
Zo kunt u overall waar u bent digitaal fooi betalen.

U kunt dan doormiddel van een QR code te scannen de fooi overmaken naar de Tippiez account van de des betreffende persoon waar u de fooi aan wil geven.
Doordat het digitale fooi is en niet contant geld is de kans op het verspreiden van het corona virus geminimaliseerd.

Een voorbeeld van Tippiez in de praktijk.
Stel u bent gaan eten bij een lekkere Thais restaurant.
De bediening heeft u volledig naar wens geholpen en tijdig het eten geserveerd.

u vindt dat de ober wel een leuke fooi heeft verdient omdat deze ober zo goed z’n werk heeft gedaan.
De ober toont zijn Tippiez QR code.
Vervolgens kunt u nu de Tippiez QR code scannen met uw Tippiez smartphone applicatie.
De fooi is nu overgeschreven op de Tippiez account van de ober.

Zo gemakkelijk is het om digitaal fooi te geven aan uw medemens.
Dat is Tippiez voor jou en mij.
Een klein gebaar, grote impact.

Waarom is het zo belangrijk om fooi te geven?

Fooi is een teken van dankbaarheid en dankbaarheid heeft een groot impact op ieders mensenleven.
U toont dankbaarheid door middel van waardering te tonen.
Waardering komt in vele vormen.

Voor arbeiders is een fooi een teken van waardering voor het werk dat hij of zij levert.
Een ober zal met nog meer liefde en aandacht bedienen als deze waardering krijgt.
Ouders zullen gelukkiger zijn wanneer hun kinderen waardering tonen voor de energie die hun ouders in hund kind steken.

Het is een stukje liefde dat je doorgeeft.
Wie vrijgevig geeft zal uiteindelijk dat ook weer terug krijgen.
Het werkt als een soort spiegel.

Wat u ontvangt is een reflectie van wat u geeft.
Denk daar eens aan volgende keer als uw pizza bezorger door de regen heeft scootert om u een warme pizza te bezorgen.
Zijn dag is beter geworden dankzij uw digitale fooi.

Zo werkt Tippiez aan een mooiere wereld.
U kunt het zelf ook wel.
Wanneer u iets doet en iemand toont zijn waardering daarvoor.

U krijgt een glimlach op uw gezicht en voelt een gelukkig gevoel.
Wat is er mooier dan dat gevoel door te geven aan andere mensen.
Dat is Tippiez voor uw.

Men kan niet vermenigvuldigen zonder te geven.

Welke telefoons zijn compatible met Tippiez?

Elke smarthpone kan de super handige Tippiez applicatie downloaden vi de apple store of de google playstore.
Zowel een android telefoon als een apple telefoon is te gebruiken met De Tippiez applicatie.
Het enige wat u nodig heeft is een werkende smartphone, een volle telefoon batterij en een internet verbinding.
Dit kan via wifi zijn of via het 3g,4g of 5g netwerk van uw mobiele telefoon provider elektronische

contactloos betalen

contactloos betalen


Soms is het beter om een alternatief te vinden en contactloos betalen is daar 1 van. Want als je contactloos gaat betalen kan je namelijk veel voordelen ermee hebben. Dit komt omdat er diverse soorten mogelijkheden zijn om te betalen. Dit betekend dat als je iets wilt kopen online dat je dan heel makkelijk gebruik kan maken van dit systeem. Het is ook niet heel moeilijk om ervoor te zorgen dat je voorzien bent van contactloos betalen.

Helpt bij het betalen van rekeningen


Dit kan je helpen met het betalen van rekeningen en zal het veel eenvoudiger maken als niet contactloos betalen. Maar waar zal je op moeten letten als je contactloos wilt betalen? En hoe kan je dit precies krijgen. Daarvoor zou je zeker wat hulp kunnen gebruiken. Want het is een vrij nieuw systeem dat niet iedereen nog gebruikt. Wij gaan u wat tips geven over hoe je precies contact loos kan betalen. Als je ons advies volgt zal het niet moeilijk worden om binnekort ook contactloos te kunnen betalen bij allerlei plekken in de wereld.

Hoe krijg ik contactloos betalen?


Als je graag wilt weten hoe je precies dit systeem kan krijgen. Omdat je graag gebruik wilt maken van de voordelen die contactloos betalen te bieden heeft. Dan zal je moeten kijken naar welke banken er in nederland zijn. Want je kan namelijk al in staat zijn om contactloos te betalen. De meeste bank passen die tegenwoordig gemaakt worden hebben een chip waardoor je contactloos kan betalen. Dit is ideaal voor heel veel plekken.

Overal contactloos betalen

Want je kan hiermee vrijwel overal contactloos betalen. Als je geen bankpas hebt die ook contactloos betalen heeft. Kan je er ook voor kiezen om die te gaan aanvragen bij een bank. Het zal meestal niets kosten en je hebt daardoor een upgrade gekregen. Ook is het mogelijk om een credit card te nemen. Want een credit card beschikt ook over de optie om contactloos te betalen. Alleen zal je met een credit card wel op moeten passen dat je hem niet kwijt raakt.

Een bankpas kan je ook gebruiken


Want je geld kan namelijk gepint worden door iedereen die hem zal vinden. Als je eenmaal dus een bankpas hebt die contactloos kan betalen. Kan je heel veel meer mee doen als dat je contant zou kunnen. Want je kan mensen betalen met fooi zonder ze aan te raken in deze corona tijd. En je kan hiermee ook veel betalingen doen. Naast het gebruiken van een bankpas heb je als klant van een bank ook een rekening die online gekoppeld is.

Je online account opstarten


Hiervoor heb je van de bank een login en wachtwoord van gekregen of zal je dat moeten aanvragen. Zodra je dat aanvraagt kan je als je thuis bent je account opstarten. Hier zul je zien wat je financiien zijn op het moment. Je kan dan gebruik maken van de bank om ook contactloos te betalen. En door hier gebruik van te maken zal je heel makkelijk online contactloos kunnen betalen.

digitaal betalen

digitaal betalen


Waar denk je aan als je het woord digitaal betalen hoort. Het is namelijk een vrij nieuw iets. Want sinds kort is het namelijk mogelijk om ook te kunnen betalen met een digitaal betalen. Dit is een manier van betalen waar contant geld niet bij te pas komt. Door gebruik te maken van dit systeem kan je het jezelf veel makkelijkr maken om iemand een digitaal fooi te betalen.

Een fooi geven is makkelijk


Want als je iemand graag een fooi wilt geven is het vaak zo dat je niet altijd contant geld bij je hebt. Dit is ook vrij normaal aan het worden bij veel mensen . Dit komt door het contactloos betalen. Dus daarom is dit al 1 van de redenen waarom je beter met een digitaal betalen kan betalen. Ook is er door het corona virus dit jaar een groot verschil gekomen in hoe mensen met elkaar omgaan.

Het corona virus maakt het moeilijk


Want het wordt afgewezen om lichaamelijk contact te hebben met andere mensen. Het virus zou zich kunnen verspreiden op die manier. Daarom zou het niet verstandig zijn om iemand fysiek een fooi te geven. Maar hoe kan je precies een digitale fooi geven? En waar kan je deze app bemachtigen? Daarbij kunnen wij jou wel mee helpen. Want wij hebben al ervaring met het gebruiken van een digitaal betalen app.

Het zal niet moeilijk worden om te installeren


Het zal als je een maal geleerd hebt hoe je dit moet doen niet heel moeiljk worden om in de toekomst een digitaal betalen te maken. Als je ons volgt kan je heel makkelijk aan deze aap komen. Om erachter te komen hoe je dit systeem kan gebruiken zul je eerst een telefoon nodig hebben. Want als je een telefoon hebt kan je op de app store de digitaal betalen downloaden. Deze app heet tippiez.

Een nieuwe bijzondere app


Het is een vrij nieuwe app die er voor zorgt dat alles netjes geregeld wordt. Zodra je de app hebt gedownload kanje vrijwel meteen gebruik maken van deze app.. Je zult alleen even je gegevens moeten invoeren zodat je geregistreerd wordt bij tippiez. Ook zal je je bank moet koppelen want hiermee kan je de transacties betalen. Waarnaar je dit allemaal geregeld hebt kan je eindelijk gebruik van de app.

Een app gebruiken om betalingen te maken


Door deze app te gebruiken kan je nu betalingen sturen naar mensen. Dit doe je doormiddel van fooi geven. Als je graag iemand fooi wilt geven zoals een pizza bezorger. Dan hoef je alleen de app te openen. Vervolgens maak je een betaling via de tippiez digitaal betalen app en stuur je het naar de rekening van de bezorger. Hierdoor kan je altijd iemand een fooi geven als je niet in staat bent om contant geld te geven.

De klantenservice kan je op weg helpen


Het is ook heel makkelijk. Als je graag meer te weten wilt komen over digitaal betalen dan zou je kunnen kijken op de tippiez website want daar staat precies omschreven hoe je te werk kan gaan met deze geweldige app. Als je vragen of problemen hebt kan je altijd contact opnemen met de klanten service. Je vragen zullen binnen 24 uur beantwoordt worden.

Nieuwe app

Veel mensen zijn vaak opzoek naar een nieuwe app. Want met een nieuwe app kan je veel dingen doen. Maar er zijn natuurlijk heel veel verschillende nieuwe apps. En wij wouden je graag laten kennis maken met een nieuwe app die veel voor u kan betekenen. Als u graag geïnteresseerd bent om deze app te nemen. Dan zal het niet moeilijk zijn om deze te kunnen krijgen. Want je zult alleen maar een telefoon nodig hebben met een internet verbinding.

De app gaan downloaden

Zodra je dat in orde hebt kan je namelijk deze app gaan downloaden. Dit doe je door naar de app store te gaan. Als je een maal bij die pagina bent kan je tippiez intikken. Je zult dan de app zien en je kan die downloaden als je dat wilt. Overigens zal de app niks kosten want je hoeft allen maar het te downloaden. Zodra het downloaden klaar is en de app is geïnstalleerd zal je gebruik kunnen maken van deze applicatie. Dit is een nieuwe app die nog niet eerder is gemaakt door andere mensen. Het zal je helpen in heel veel situaties.

Je gegevens even invullen

Je zal wel als je voor het eerst de app openend je gegevens moeten invullen. Daarna kan je je bankrekening koppelen. Door gebruik te maken van deze nieuwe app. Kan je namelijk mensen tippiez geven. En dit kan zeker handig zijn aangezien je soms iemand een fooi wilt geven. Maar het lukt niet altijd om iemand een fooi te geven. Want om fooi te geven moet je contant geld bij je hebben. En de laatste jaren wordt er steeds minder contant betaald. Dus als je beslist om een keer naar een restaurant te gaan om daar wat te gaan eten.

Makkelijk iemand een fooi geven

En je hebt alleen een pinpas meegenomen. Dan zal het na het eten van de maaltijd best wel moeilijk worden om de ober een fooi te geven. Als je daarin tegen de tippiez nieuwe app hebt. Kan je heel makkelijk binnen no time de ober een tip geven. En op deze manier zal de ober tevreden zijn en kan jij ook makkelijk door deur. Daarbij zijn er zoveel manieren hoe je met deze nieuwe app gebruik kan maken van de voordelen.

Een geweldige nieuwe app

Dit is te veel om voor ons om op te noemen.Wij wilde je graag introduceren aan deze geweldige nieuwe app. En hopen dat je hem gaat uitproberen. De tippiez app is volkomen gratis en er zijn geen maandelijkse kosten aan verbonden of iets dergelijks. Als je problemen ervaart met het gebruik van deze app kan je contact op nemen met de klanten service dan zullen wij het zo spoedig mogelijk in orde maken.

Overige informatie

Op onze website kan je als je opzoek bent naar meer informatie daar een heleboel vinden. Want wij hebben daar haar fijn uit gelegd hoe alles werkt en wat je kan verwachten van deze app. Hopelijk zal je deze nieuwe app binnekort ook gebruiken het is top.

qr code betalen


als je graag een betaling wilt gaan doen die heel eenvoudig is kan je mogelijk gebruik maken van qr code betalen. Want het is tegenwoordig makkelijk om op heel veel manieren een betaling te gaan maken. Maar vaak zijn die betalingen wat langzamer om te maken. En je kan veel tijd besparen met het maken van een betaling als je de qr code betalen gebruikt.

Een betaling overmaken


Hiermee kan je namelijk in een fractie van een seconde een betaling naar iemand overmaken. Dit is een methode van betalen die al een tijdje bestaat. Maar nog niet door heel veel mensen wordt gebruikt. En het wordt tijd dat meer mensen kunnen zien wat qr code betalen voor je kan betekenen. Het is namelijk heel eenvoudig om ervoor te zorgen dat je deze optie als betalen kan nemen.

Volkomen veilig betalen


Daarbij is deze optie van betalen volkomen velig. Want meestal hebben banken tegenwoordig zelfs de optie om met qr code te betalen. Om erachter te komen hoe je gebruik kan maken van deze methode van betalingen maken. Zal je moeten kijken bij welke bedrijven je de optie hebt om met deze manier van betalen te kunnen werken.

De mogelijkheid van betalen is er


Het is namelijk nog niet zo dat er heel veel bedrijven zijn die het mogelijk maken om qr code betalen te gebruiken. Maar het is altijd handig om alvast deze technologie tot je te nemen. Want in de toekomst zal dit een standaard methode van betaling maken worden. Je hebt bijvoorbeel een app die tippiez heet. Dit is een app die je kan downloaden bij de appstore.

Gebruik maken van deze app


Als je die eenmaal gedownload hebt kan je met deze app gebruik maken van het qr code betalen. Deze app is gemaakt om fooi te kunnen geven aan mensen waar jij van vindt dat ze het verdient hebben. En door gebruik te maken van deze app zal je gebruik maken van de qr code betalen. Als je dus graag iemand wat geld wilt betalen in deze app zul je doormiddel van de qr code betalen worden verwezen naar je bank.

Een bevestiging sturen voor voltooing


Als dit gedaan is en dit gebeurt in een paar seconden zal je bank laten weten dat er een bedrag van je bank afgeschreven wilt worden. Je hoeft dan alleen nog een bevestiging te geven om de betaling te voltooien. Dit scheelt veel tijd en is sneller dan de huidige manier van betalen. Als je graag meer te weten wilt komen over qr code betalen. Kan je ook op onze site kijken.

Kan altijd terecht bij de klanten service


Want daar kunnen we je namelijk meer vertellen over hoe je precies gebruik maakt van deze betaalmethode. Mocht het niet lukken om gebruik te maken van de qr code betalen? Dan kan je ons een email sturen en zullen we kijken wat het probleem is en je binnen 24 uur van je problemen verhelpen. Dus aarzel niet en maak vandaag nog gebruik van de qr code betalen mogelijkheid.

Corona en Tippiez

Tippiez en corona

Wat kan men doen om corona tegen te gaan. Dat is onze vraag ook en daarom hebben wij het een en ander op een rijtje gezet voor jou als lezer. Door dit te lezen zal wellicht weer kennis hebben vergaard en weet je nu beter hoe we gezamenlijk de verspreiding van corona kunnen tegengaan.

Wij van Tippiez voelen ons geroepen om hier een artikel over te schrijven. We dragen graag ons steentje bij aan een corona vrije maatschappij.

Toenemen van

Het aantal besmettingen van mensen met het corona virus neemt af en dan weer toe. Er zijn verschillende stappen die je kan ondernemen om deze verspreiding in ons land tegen te gaan.

Drukte vermijden

Om de verspreiding tegen te gaan kan je bijvoorbeeld er voor kiezen de drukte te vermijden. Dat houdt in alleen maar naar buiten gaan wanneer het echt nodig is. Ook kan je er voor kiezen om op rustigere momenten van de dag boodschappen te doen. Het zijn kleine aanpassingen die het verschil maken uiteindelijk.

Geen handen schudden

Een andere methode om de verspreiding tegen te gaan is het vermijden van handen schudden. Het corona virus kan zich verspreiden doormiddel van handen schudden. Ook afstand houden helpt zeker. De geadviseerde afstand is anderhalve meter. Probeer dan ook ten alle tijden deze afstand te bewaren van elkaar. Het is misschien niet altijd mogelijk maar we kunnen ons best doen om toch zoveel mogelijk die afstand te behouden.

Thuis werken

Ook adviseren we je om thuis te werken. Dat gaat de verspreiding van corona tegen. ook het reizen van en naar werk kan je aanpassen. Probeer zoveel mogelijk buiten de spits te reizen en de drukte te vermijden. Doe je best om elkaar de ruimte te geven. En draag natuurlijk je verplichte mondkapje. Dit mondkapje draag je over je kin en je neus. Nies ook altijd in de binnenkant kant van je elleboog.

Handen wassen

Was regelmatig je handen met water en zeep. We adviseren je om ongeveer 20 seconden per keer je handen te wassen. Heb je last van klachten laat je dan testen. Was je handen voordat je je kapje opzetten. Raak alleen de elastiekjes aan van je masker wanneer je die opzet. Zorg altijd goed dat je kin, neus en mond bedekt zijn wanneer je het kapje op hebt. Ook is het advies om je mondkapje niet af te doen als je ondertussen wat wil eten of drinken. Met een kleine opening neemt de beschermende werking van een mondkapje al af. Raak je kapje zo min mogelijk aan en gebruik hem maximaal 3 uur per keer. Gooi hem daarna weg en gebruik een andere kap. Gebruik het mondkapje maximaal drie uur per keer. Als een mondkapje van textiel heb kan je hem wassen op 60 graden. Ervaar je neusverkoudheid of koorts? Vermijd dan contact met andere en laat je testen door een professional. Blijf vooral thuis en ziek uit. zo voorkom je dat je andere mensen besmet. Doe dit net zolang totdat je je beter voelt. Mocht je dan na 24 uur geen klachten meer hebben kan je weer naar buiten gaan.

Wanneer je handen wassen?

Was je handen na het niezen en of hoesten, na het zorgen voor zieken en bij het bereiden van eten. Ook nadat je een toilet hebt bezocht raden wij je aan je handen te wassen en ook wanneer je handen zichtbaar vies zijn. Door dit toe te passen maak je het verschil.

Contactloos fooi geven

 

Elektronisch fooi geven

Veel mensen geven fooi. Moet je nagaan hoeveel er per dag wordt gegeven aan mensen. Dit gaat allemaal met de hand. Uw bezorger of ober heeft fijn werk geleverd. Daar wilt u hem of haar uiteraard voor belonen. Uw vist 1 of 2 euro uit uw broekzak en geeft het aan uw pizza bezorger. Zijn dag is weer goed. Maar wat we vergeten is dat Corona kan worden overgedragen via cash geld. Dit is allemaal prima te voorkomen door gebruik te maken van moderne applicaties. Smartphone applicaties die Elektronisch fooi geven mogelijk maken. Dit soort apps zijn geheel kosteloos en vrijblijvend te downloaden in de google Play of Apple iPhone store op uw smartphone. Ook zijn dit soort applicaties makkelijk in het gebruik en overzichtelijk. 

Hoeveel fooi geef jij?

De vraag is altijd hoeveel fooi zal je het bediend personeel geven als beloning voor zijn of haar harde werken? Dat bepaalt ieder voor zich. Ik zelf geef een pizza bezorger meestal tussen 1 a 4 euro fooi. Dit bedrag bepaal ik aan de hand van hoe snel de bezorger mijn eten bezorgt en hoe vriendelijk hij of zij is bij het leveren van mijn bestelde voedselwaren. Tegenwoordig gebruik ik een hele handig app genaamd Tippiez. Deze app heb ik gedownload via de Apple iPhone store op mijn Apple smartphone. Deze app is gratis te downloaden en is erg gebruiksvriendelijk in de omgang. Dankzij de Tippiez smartphone applicatie kan ik geheel contactloos en elektronisch fooi geven. Het uitwisselen van cash geld is geheel uitgesloten wanneer men elektronisch fooi geven toepast. U zult nooit meer muntgeld hoeven weg te geven aan een bezorger. Dit muntgeld kan voortaan in de spaarpot. Wie weet heeft u aan het eind van het jaar genoeg opgespaard om een nieuwe tv te kopen.

De stijgende populariteit

 

Het gebruik van nieuwe methodes om elektronisch fooi te geven neem steeds meer toe. Men wordt steeds meer bewust van het feit dat Corona zich gemakkelijk kan verspreiden via briefgeld en muntgeld. In een poging om de verspreiding van Corona tegen te gaan passen maatschappelijk bewuste burgers nieuwe applicaties toe om elektronisch fooi te geven. Hierdoor maakt Corona minder kans om zich te verspreiden. Je zou denken dat z’n kleine verandering weinig impact heeft maar dat is dus niet zo. Een klein gebaar heeft grote impact. Deze zin is dan ook het motto van Tippiez. Met een kleine aanpassing kan je een groot verschil maken. Alle kleine beetje helpen. Hier zijn de makers van Tippiez zich heel erg van bewust en zij streven ernaar dit bewustzijn naar andere toe te brengen. De   Stijgende populariteit bewijst dat dit ook lukt. Steeds meer mensen stappen over naar een elektronisch vorm van fooi geven. En dat is goed. Door gezamenlijk nieuwe innovatieve toepassing aan te nemen en te vervangen met oude toepassing doen we allemaal een stap in de juiste richting. Dankzij de ontwikkelingen in de moderne technologie doen we steeds meer stappen vooruit. door deze stappen kunnen in een corona vrije samenleving leven.

 

 

 

 

 

Contactloos fooi geven

 

Etiquette van fooi geven

De basis van fooi geven blijft hetzelfde. Of dit nou via een digitale of elektronisch weg gaat of dat het via de klassieke cash route gaat. Uiteindelijk komt het op het zelfde neer. Wat is contact loos fooi geven? Of nog beter wat is fooi geven in het algemeen? Dat ga ik zo uitleggen. 

Klassiek fooi geven

Het betalen van iemand zijn diensten kan komen met een klein extraatje. Dat extraatje heet fooi geven. Fooi geven zegt eigenlijk: Bedankt voor het goeie werk dat je hebt geleverd.

Contactloos fooi geven

De nieuwe en innovatieve manier van iemand bedanken voor zijn services doormidden van een geld bedrag te doneren is de Tippiez app. Dat is een app die contactloos fooi geven mogelijk maakt. Door de handige en gebruiksvriendelijk me app te downloaden op uw smartphone kunt u binnen enkele seconden beginnen met de nieuwe manier van bedanken. U zult zich geen zorgen meer te hoeven maken over het aanraken van vies contant geld. Er zitten ontzettend veel bacteriën op contant geld. Bedenk maar eens in hoeveel mensen handen een briefje van 50 euro is geweest. U kunt dan nog zo schoon zijn. Men weet nooit wie het briefje voor jou in zijn bezit heeft gehad. Ik was dan altijd grondig mijn handen met desinfecterende zeep nadat ik geld in handen heb gehad. Contactloos geld geven neemt deze zorgen weg en biedt u een schonere manier van fooi geven. Dat is Tippiez voor jouw en ons. Het toepassen van een contactloze Methode om fooi te geven is vooruitstrevend. Het spreekt iets uit. Je bent maatschappelijk verantwoordelijk bezig en je bedankt het personeel. Een fooi spreekt boekdelen. Een fooi geven geeft aan dat de service die je is aangeboden is bevallen en je die persoon er voor wil bedanken. Of dat nou 0,50 cent of 5 euro is. Het gaat om het gebaar. Je zal dan ook zien dat mensen positief reageren op het ontvangen van een fooi. Het creëert altijd een glimlach op de ontvanger van contactloos fooi. Ik als gever van contactloos fooi voel me ook goed naar het geven van deze fooi via Digitale platformen. Tippiez is het platform voor deze manier van fooi geven.

Soepel verloop van geven

Het gebruiken van de Tippiez heb is makkelijk, snel en gebruiksvriendelijk. Een fooi geven is nog nooit zo soepel en moeiteloos gegaan. Je kan de handige smartphone applicatie downloaden via de google Play store op je Android smartphone of op de Apple store als je een Apple iPhone gebruikt. De applicatie is binnen een minuut gedownload, ingesteld en klaar om te gebruiken.

Een vriendelijke financiële groet

Een contactloze fooi is een manier van iemand op een vriendelijke manier groeten. Er zijn veel verschillende manier om iemand financieel en contactloze te groeten. Dit gaat doormiddel van smartphone applicaties. Die zijn gemakkelijk en snel te downloaden en ze zijn ook erg gebruiksvriendelijk. Online fooi geven is wellicht wat onconventioneel maar het is niet vreemd. Steeds meer mensen doen het. Het is juist goed als mensen bewuster in het leven gaan staan en zo ook bewuster fooi geven. Naar mate de tijd verstrekt zal je zien dat steeds meer mensen het zullen gaan toepassen in hun leven. Het aantal mensen dat digitaal en contactloos fooi geven zal toenemen. 

 
corona fooi

Nieuwe tijd

Het tijdperk voor het betalen van vele fooien is zeker wel voorbij. Dit is gebleken uit onderzoek. de opkomst van nieuwe digital platforms en kassa methodes zet zijn stempel op de wereld. Het verandert de manier hoe wij electronisch fooi geven. Fooi verzoeken zijn heel anders geworden door het steeds maar toenemend aantal mensen dat gebruik van deze nieuwe manier van electronisch fooi geven. De wereld is volop in ontwikkeling. We zitten niet stil. Dat ligt gewoon niet in de aard van de mens. We zijn innovators altijd opzoek naar nieuwe wegens en mogelijkheden om het leven zo gebruiksvriendelijk te maken. Je zal dan ook zien dat de ontwikkeling van nieuwe technologie ook een grote impact heeft op de manier hoe wij mensen fooi betalen.

Welk bedrag fooi

 Men vraagt meestal niet aan een ober wat hij voor fooi wil. Dat is u zelf om uit te maken. In Amerika gebruiken ze een bepaald percentage van het het gehele bedrag. De gemiddelde Nederland staat klaar om fooi te geven. De nieuwe methode van electronisch fooi geven zal mensen eerder triggeren om dit te doen. Hou dat kleingeld maar in je zak. De ober heeft zijn QR code klaarstaan. Aan het einde van de dag ziet hij op zijn rekening wat voor fooi deze persoon heeft verdient met zijn harde werken. Cash verdwijnt langzaamaan uit het beeld. Elektronisch geld komt daarvoor in de plaats.

Gebrek aan contant

In een wereld waar contant geld steeds meer verdwijnt moet een andere manier gevonden om dit te compenseren. Tippiez is de manier om dit te op te vangen op een zo gebruiksvriendelijk mogelijke manier. Het is soms even wennen om je smartphone te pakken in plaats van naar je broekzak te grijpen en contant geld te pakken. Toch zal het uiteindelijk de nieuwe norm worden van fooi betalen. Het is een kwestie van tijd. Verschillende deskundigen zien het gebeuren. Veel bedrijven en consumenten krijgen advies van hoe ze het beste kunnen omgaan met dit soort grote veranderingen. De nieuwe methode van elektronisch fooi geven is niet verplicht en fooi geven in het algemeen is niet verplicht. In andere landen is deze cultuur van fooi betalen anders. In sommige landen zoals bijvoorbeeld Amerika is het eigenlijk verplicht om fooi te betalen aan het bedienend personeel. Je wordt dan ook scheef aangekeken als je geen fooi betaald aan het bediend personeel. Vaak leven obers van hun fooi. Dat zijn soms hun enige verdiener voor het harde werk dat zij leveren. Je helpt z’n persoon graag en beloont hem voor zijn tijd en moeite. Dat is een stukje dankbaarheid. Dankbaarheid tonen heeft een groot impact op ons allemaal. Je zal zien dat mensen gelukkiger zijn naarmate ze met meer dankbaarheid in het leven staan. Geloof mij. Het werkt voor iedereen. Wij van Tippiez zijn blij en dankbaar om ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. Eentje waarin we de Corona verslaan en onze hardwerkend belonen op een Corona verantwoordelijke manier.

 Dat is Tippiez voor jou en mij.

Hoe geef je tip?


Na een pizza in het restaurant je kleingeld aanbieden of een spaarpotje geld in huis bewaren voor als de bezorger aankomt met je eten. Fooi geven verandert naar mate de tijd verstrekt. We gebruiken steeds minder contant geld. Het is een digitale tijdperk met Tippiez. Ook betaal verzoeken in bestelapps zijn meer aan de orde. Ook met de Corona tijden gaan we steeds meer richting digitaal fooi geven. Je kan tegenwoordig digitaal fooi geven als je besteld bij Thuisbezorgd. Digitaal fooi geven op dit platform is sinds mei in werking gezet. Gemiddeld betaald 1 op de 10 klanten met digitale fooi. Gemiddeld geven zijn 10 tot 15 fooi van het gehele order bedrag. 

Deliveroo

Bij Deliveroo doen ze al veel langer aan digitaal fooi geven. Ze hebben deze optie 4 jaar geleden geïmplementeerd. Toch blijft het overgrote deel van klanten met cash geld betalen. Het laat zien dat veel mensen nog niet zijn gewend aan het idee van digitaal fooi geven. Toch maakt digitaal fooi geven zijn weg naar de top. Mensen stappen langzamerhand toch over naar deze manier van tippen. Wij van Tippiez zien dit gebeuren. We werken graag mee aan een wereld waarin Corona zich niet meer verspreidt.

Verwachtingen

Wij verwachten dat het overgrote deel van de mensen richting digitaal fooi geven gaat. Cash tips zijn lastig weg te denken uit ons leven maar het neigt ernaar dat dit toch echt zal gebeuren. De mens is een gewoonte dier en contant geld gewend. Dankzij Corona is cash geld steeds minder voorhanden.

Digitalisering 

Tippiez speelt in op de digitalisering van de moederen wereld en wil daarbij zijn steentje bij dragen aan een Corona vrije samenleving.

De verandering

Z’n overstap van cash naar digitale fooi gaat geleidelijk aan. De gevolgen van deze overstap zullen positief zijn.  Men is ook geneigd minder snel geld uit te geven als het op de bank staat dan wanneer het in uw zal zit. Het gevolg hiervan is dat men meer zal sparen en er op de korte en langere termijn op vooruit gaat. Een digitale fooi van 10 of 20 procent is een vrijgevig percentage. Ik geef zelf altijd digitaal fooi aan de bezorger. Hij komt helemaal door de eten om mij een warme pizza te bezorgen. Daar mag wat tegenover staan. Bij de klassieke horeca is dit anders. Daar kan zien dat de helft van de klanten fooi geeft wanneer de tijden wat beter zijn.

Corona fooi

Je zal ook zien dat bij het betalen van digitale fooi een stukje maatschappelijke verantwoording komt kijken. Door deze nieuwe methode te gebruiken via de super handige Tippiez app draag jij je steentje bij aan een Corona vrije wereld. Het is wellicht een lastige tijd maar met een beetje doorzettingsvermogen en een frisse blik zullen we overwinnen. Voor je het weet kan je weer lekker op een terrasje zitten borrelen met je vrienden en familie. Download daarom nu de handige Tippiez app en begin vandaag nog met deze nieuwe methode van iemand blij maken. Want een klein gebaar heeft grote impact. En zo ook heeft een kleine aanpassing in uw dagelijkse leven grote impact op de maatschappij.

geld overmaken

Geld overmaken


Door geld overmaken kan je heel veel zaken op orde krijgen. Het is namelijk essentieel om een bank rekening te hebben waarmee je geld kan overmaken. Zo kan je alles op orde krijgen en ervoor zorgen dat je niet in de problemen komt. Er zijn diverse banken waar je uit kan kiezen als je graag een bank rekening wilt openen. Maar naast dat je op de bank van je bank gebruiken om betalingen te verrichten kan je ook andere manieren gebruiken om geld over te maken.

Betrouwbaar geld overmaken


Er zijn namelijk diverse apps die je kunnen helpen om nog sneller en betrouwbaar een betaling te kunnen maken. Deze apps zijn alleen soms moeilijk te vinden. Ook wil je graag geld overmaken met een app die 100% betrouwbaar is. Daarom zijn er zeker een aantal dingen waar je op moet letten als je graag een overstap wilt maken naar eenvoudig betalen. Wij kunnen daar zeker wat in betekenen.

De beste app voor geldzaken


Want na veel onderzoek te hebben gedaan zijn wij erachter gekomen wat de beste app is om geld overmaken te kunnen realiseren. En zodra je deze blog hebt gelezen zal je zeker weten hoe je aan deze app kunt komen. Het is volkomen gratis en heeft opties die het gemakkelijk zullen maken voor u als u geld moet overmaken. Als je graag wilt weten wat de naam van deze app is. Dan hoeft u alleen maar Tippiez in te voeren bij de app store.

Beschikken over een telefoon


Om op de app store te kunnen komen zal je wel moeten beschikken over een telefoon. Ook zul je een internet verbinding nodig moeten hebben. En om niet te vergeten is het ook belangrijk om een bank rekening te hebben. Dit zal je nodig moeten hebben om gebruik te kunnen maken van Tippiez. Als je de Tippiez app ziet op de app store hoef je alleen maar Tippiez te downloaden.Dit zal niet heel erg lang duren.

Een account aanmaken


Zodra de Tippiez gedownload is kan je bijna geld overmaken naar een betaling die je moet verrichten. Je hoeft namelijk alleen nog maar een account aan te maken. Daarbij koppel je je bankrekening met je Tippiez account. Nu zal je volledig gebruik kunnen maken van deze unieke app. Je kan namelijk met Tippiez makkelijk geld overmaken naar mensen. Want met deze app kan je ook kleine bedragen betalen.

Een fooi geven


Dit maakt het ideaal om een bezorger van een restaurant een fooi te geven. Want in de corona tijd wilt niet iedereen fysiekelijk iemand aanraken. En daarbij is het ook mogelijk dat je niet over contant geld beschikt. In dat geval kan je dus eenvoudig geld overmaken naar een bezorger.

Nooit zo makkelijk geweest


Ook zijn er talloze andere manieren waarop je iemand snel en makkelijk kan betalen met Tippiez. Geld overmaken is nooit zo makkelijk geweest! Als je nog vragen hebt over Tippiez dan hoef je niet te aarzelen. Want dit bedrijf zal je email zo snel mogelijk beantwoorden. Download tippiez vandaag nog zodat je makkelijk geld kan overmaken!

qr code betalen

qr code betaling

Door gebruik te maken van een methode die qr code betaling heet. Kan je ervoor zorgen dat je het jezelf veel gemakkelijker kan maken. Omdat je door middel van een qr code betaling er namelijk voor kan zorgen dat wanneer je een betaling wilt maken. Je veel gemakkelijker uit kan zijn dan op andere manieren een betaling maken. Ook zal door gebruik van een qr code betaling maken het heel veel tijd schelen vergeleken met andere vormen van betalingen.

Niet moeilijk om op deze manier te betalen


En het is daarbij ook niet heel moeilijk om ervoor te zorgen dat je op deze manier kan betalen. Want om een qr code betaling te kunnen maken heb je een aantal dingen nodig waar de meeste mensen wel zeker over beschikken. Wil je graag weten hoe je ervoor kan zorgen dat jij binnekort ook makkelijk een qr code betaling kan maken? Dan zul je niet heel lang hoeven te wachten of veel onderzoek hoeven doen. Want wij kunnen je namelijk heel snel en duidelijk uitleggen hoe je precies een qr code betaling kan maken. Zodat je na het lezen van deze tekst ook eenvoudig er achter bent gekomen hoe je een qr code betaling kan verrichten.

Wat is een qr code betaling?


Een qr code betaling is een vorm van betalen met het gebruik maken van je telefoon. Als je namelijk gebruik wilt maken van deze interessante vorm van betalen heb je zeker een telefoon nodig. Zodra je beschikt over een telefoon kan je naar de app store gaan. Want om een qr code betaling te kunnen maken heb je een app nodig die ervoor zorgt dat je gebruik kan maken van deze manier van betalen.

De vertrouwde app Tippiez


Door de vertrouwde app Tippiez te downloaden op de app store kan je wanneer het programma gedownload is je aanmelden voor deze unieke app. Je kunt je bankrekening koppelen en meteen aan de slag. Je hoeft voor een qr code betaling alleen maar gebruik te maken van je camera. Want door middel van het scannen van een qr code kan je namelijk heel snel een betaling maken.

Eenvoudig een betaling maken


Zodra je de qr code betaling hebt gescanned hoef je alleen nog maar op verzenden te drukken. En je zal je betaling gemaakt hebben. Deze vorm van betaling is de snelste manier om ervoor te zorgen dat je een rekening betaald. En door het gebruik van deze app kan je er ook voor zorgen dat je iemand snel een betaling kan maken. En dit zal op de allersnelste manier zijn die tot nu toe mogelijk is.
Binnen enkele stappen leert u het
Hierbij hebben wij u in enkele stappen uitgelegd hoe je ervoor zorgt dat je een app kan gebruiken die qr code betaling kan verrichten. Het is daarbij een gratis en vertrouwde app. En u zult er zeker gebruik van kunnen maken in het dagelijkse leven. Als je nog vragen hebt over de betaling met qr code kan je Tippiez een email sturen. Zij zullen zo snel mogelijk jou een antwoord geven op je vraag.

online betalen

online betalen


Wil je graag weten hoe je online kan betalen? Dat kunnen wij best goed begrijpen. Want het is al lang genoeg dat we betalingen verrichten op de oude manier. Het is niet efficient om gebruik te maken van de oude manier van geld overschrijven. Dit kost erg veel tijd en is tegenwoordig nergens meer voor nodig. Want je kan tegenwoordig ook heel eenvoudig gebruik maken van online betalen. Wat zijn de voordelen van online betalen?

Snel een overschrijving maken


Je kan binnen een hele korte tijd ervoor zorgen dat je een overschrijving maakt. Ook zal je door middel van online betalen een overzicht kunnen zien van wat je op je rekening hebt staan. En daarbij zal je ook kunnen zien wat je uitgaven zijn van de laatste tijd en wat je gespaard hebt. Deze eigenschappen kan je ook op de oude manier zien maar dit zal veel tijd kosten en het is daarbij niet mogelijk om elke tijd een betaling te kunnen verrichten.

Een paar dingen zijn nodig


Voor het maken van een online betalen zal je een paar dingen nodig hebben. Wij kunnen je daarbij helpen. Want het zal niet moeilijk zijn om ook gebruik te kunnen maken van online betalen. Als je de stappen doorneemt die wij hier zullen beschrijven zal je eenvoudig een online betalen rekening kunnen gebruiken.

Hoe kan ik online betalen


Als je graag wilt weten hoe je online kan betalen hoef je alleen maar te lezen wat er in deze tekst staat beschreven. Deze vorm van online betalen wordt tegenwoordig door vrijwel iedereen gebruikt. Maar om gebruik te kunnen maken van deze vorm van online betalen zal je een paar dingen nodig moeten hebben. En dat is ten eerste een telefoon of een computer. Want daarmee kan je online betalen mee verrichten. Naast het hebben van een van deze apparaten zal je ook een bankrekening nodig moeten hebben.

Je bank bellen voor bevestiging


Je kan je bank bellen en vragen of ze een code kunne sturen voor het gebruik van online betalen. Dit zal wel enkele dagen duren. Maar dit is de manier om ervoor te zorgen dat je in de toekomst eenvoudig online kan betalen. Zodra je na enkele dagen per post een bevestigings brief krijgt voor het gebruik van online betalen. Zal je een account kunnen maken en makkelijk betalingen kunnen verrichten.

Gebruik maken van online betalen


Dit is hoe je ervoor zorgt dat je klaar bent voor het gebruik van online betalen. Daarbij is het ook mogelijk om apps te gebruiken die je kan downloaden. Er zijn namelijk apps die ervoor zorgen dat je eenvoudig een betaling kan maken naar iemand. Een van deze apps is Tippiez. Als je namelijk via de app store de app van Tippiez download. Kan je die koppelen aan je bankrekening. Nu is het mogelijk om ook betalingen met een qr code te maken. DIt is de snelste manier van betalen en kan je veel tijd besparen.

nieuwe betaalmethode

Nieuwe betaalmethode

Het is vandaag de dag makkelijk om een nieuwe betaalmethode te gebruiken. Want het is door middel van de technologie makkelijker geworden om te kunnen wennen aan nieuwe manieren van betalen. Ook is het aangezien je geld soms niet bij hebt makkelijker om via de telefoon een nieuwe betaalmethode te kunnen gebruiken.

Tijd besparen met betalen


Daarbij zal je namelijk door het gebruiken van een nieuwe betaalmethode erachter kunnen komen hoeveel tijd je wel niet bespaard inplaats van op de huidige methode. Het zal ook overzichtelijker kunnen worden omdat de nieuwe betaalmethode betere functies heeft en ervoor zorgt dat alles duidelijk zichtbaar wordt. Zo kan je er op vooruit en zal je niet meer terug hoeven te gaan naar de huidige manieren van betalen.
Maar hoe kan je overstappen naar een nieuwe betaalmethode? Daarvoor zullen sommige mensen graag liever niet een gok op willen wagen. Omdat ze gewend zijn aan de vorm van betalen die ze gewend zijn. En dat klinkt ook volkomen logisch. Maar mensen weten niet altijd wat de voordelen kunnen zijn als je de overstap maakt naar een nieuwe betaalmethode.

Erg voordelig uitpakken


Het kan namelijk erg voordelig uitpakken en je zal er geen spijt van krijgen. Want als je eenmaal geleerd hebt hoe je gebruik kan maken van een nieuwe betaalmethode zal je mee kunnen gaan met de toekomst van betalen en zal je zeker voordelen kunnen krijgen door je hier aan te wagen. Het is op diverse manieren mogelijk om een betaalmethode te kiezen. En daar werden voorheen alleen banken gebruikt om ervoor te kunnen zorgen dat je een betaling kan maken.

Een rekening betalen


Door het gebruik van een bankieren app kon je een rekening betalen. Dit is een manier van betalen die er al een tijdje is. Het is alleen tegenwoordig zo dat er bedrijven zijn die eigenschappen hebben die gunstig kunnen uitpakken als je graag een fooi zou willen geven aan iemand die het verdient. En door gebruik te maken van zo een app kan je veel tijd besparen en hoef je iemand niet contant geld te geven. Deze uniek app heet Tippiez.

Een fooi geven


Hier wordt het ontzettend makkelijk gemaakt om een fooi te geven en het binnen no time te kunnen storten. Als je graag ook gebruik wilt maken van deze unieke nieuwe app. Dan hoef je er ook niet voor te betalen! Want je kan deze app namelijk gratis downloaden. Hiervoor heb je alleen een telefoon nodig en internet.

de Tippiez app downloaden


Je zal dan naar de app store moeten gaan en de Tippiez app moeten downloaden. Zodra je Tippiez hebt in getypt zal je de app al zien staan. Wanneer je deze gedownload hebt hoef je alleen een account aan te maken. Hierbij kan je je bankrekening koppelen en zal de app klaar voor gebruik zijn. Nu kan je eenvoudig rekeningen betalen en gebruik maken van de qr code betaling.

 

met qr code betalen

Met qr code betalen


Het is vandaag de dag mogelijk om met qr code te betalen. Dit is een manier van betalen die ervoor zorgt dat je heel veel tijd kan besparen met een rekening betalen. Ook zal je door middel van met qr code betalen een veilige betaling kunnen maken. Maar om de overstap naar deze vorm van betalen kunnen maken zal je zeker meer willen weten over met qr code betalen.

Unieke manier van overschrijven


Het is een unieke manier van geld overschrijven naar een rekening of naar een persoon. Ook kan je veel tijd besparen door hier gebruik van te maken. Als je graag meer wilt weten over met qr code betalen. Kunnen wij jou dat hier precies uitleggen. Want het is niet moeilijk om deze manier van betalen te koppelen aan je bankrekening. Je zult een aantal dingen nodig hebben om ervoor te zorgen dat je ook met qr code kan betalen.

Wat je nodig hebt


Wat je voornamelijk nodig zal hebben is een telefoon. Want een telefoon beschikt over een camera. Die je nodig hebt om een qr code te kunnen scannen. Ook zal je gebruik moeten maken van het internet. Want zonder een verbinding kan je geen betalingen maken met een qr code. Daarnaast zal je voor het laatst ook een bankrekening nodig moeten hebben. Want een qr code betaling is alleen digitaal mogelijk.

Met qr code even betalen


Als je beschikt over deze 3 eigenschappen voor het gebruik van met qr code betalen. Kan je naar de app store gaan. Om ervoor te zorgen dat je een app gebruikt die betrouwbaar is en veel gebruikt. En die het mogelijk maakt om met qr code te betalen zullen we het u aanraden om de app Tippiez te downloaden. Dit is een vrijwel nieuwe app die het mogelijk maakt om onder andere fooi te geven aan mensen.

Bezorger betalen met Tippiez


Zo kunt u bijvoorbeeld een bezorger die bij u eten komt brengen toch een fooi geven als u geen klein geld heeft. Daarbij zal je de betaling binnen no time kunnen maken en zal het geen gedoe zijn. Daarom is het slim om gebruik te maken van deze app als je met qr code wilt betalen. Je kan deze app eenvoudig downloaden. En wanneer je de app gedownload hebt kan je een account aanmaken. Dan kan je makkelijk je bankrekening toevoegen.

Het zal niet moeilijk zijn


Wanneer je dit allemaal gedaan hebt zal je betalingen kunnen verrichten. Het zal in de toekomst niet moeilijk meer zijn om even snel een betaling te maken. Als je er niet uitkomt of je vragen zijn niet volledig beantwoordt. Aarzel dan niet en stuur Tippiez een email. Zij zullen jou vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Deze app wordt al door heel veel mensen gebruikt en zal alleen maar groeien. Dus sluit je vandaag nog aan en maak het jezelf alleen nog makkelijker met de Tippiez app!

Contactloos betalen


veilig contactloos betalen


Contactloos betalen brengt heel veel voordeel met zich mee. De grote vraag bij veilig contactloos betalen is natuurlijk hoe beschermt u uw zelf? Er zijn mensen actief die je passen willen skimmen. Hoe gaat u dit skimmen tegen? U wilt toch ook gewoon veilig pinnen!

Elektronisch skimmen en digitaal zakkenrollen


Erg handig dat contactloos betalen maar u moet nog steeds blijven opletten. Ook heel handig is dat u niet meer hoeft te pinnen bij kleine bedragen. Wanneer u met kleine bedragen wil betalen kunt u gewoon uw pas langs de lezer halen en u bent klaar. Geen gedoe meer. U hoeft u pincode niet meer in te voeren. Dat is handig, snel en veilig pinnen. Met een handige beweging langs de kaartlezer is uw contactloze betaling gefeest. Overall waar u gaat kunt u nu veilig pinnen en contactloos betalen. In de supermarkt waar u uw boodschappen doet, in het tankstation waar u broodjes haalt en uw benzine pompt, in de sportkantines voor een broodje kroket na de wedstrijd van uw dochter of zoon, en in het openbaar vervoer dat u elke dag gebruikt om op uw bestemming aan te komen. Contactloos betalen is van nu en de toekomst.
Bent u ook benieuwd naar hoe veilig contactloos betalen werkt en of er wel eens risico’s bij komen kijken? Lees dan nu verder!

Contactloos betalen: hoe gaat zoiets?


De moderne nieuwe pinpas bevat met RFID-techniek: een techniek/methode waarbij draadloze communicatie mogelijk is gemaakt. Dit brengt gebruiksgemak met zich mee maar ook risico’s. veilig pinnen is van deze tijd.
Wist je dat je met RFID-kaarten ongemerkt op afstand kunnen worden geactiveerd door kwaadwillenden. Inderdaad in de supermarkt, tankstation, voetbalkantine, bus… De Consumentenbond heeft dit in een bondige video pijnlijk zien, dat dit zogenaamde ‘elektronische zakkenrollen’ nog nooit zo gemakkelijk is geweest. Op het moment dat het gebeurt merkt u het niet, u merkt het pas als u uw dagafschriften of banksaldo controleert. Te laat dus. veilig pinnen is de nieuwe norm.

Elektronisch zakkenrollen: kan ik mijn pinpas beschermen?


Je hoort deze vraag steeds meer op internet en social media. Gelukkig kunt u met een paar simpele trucjes uw pinpas en portemonnee beschermen tegen elektronisch zakkenrollen. U kunt contactloos betalen uitzetten, maar dan mist u het gemak. Of aluminiumfolie om al uw passen wikkelen: maar hoe houdt u het overzicht over in uw portemonnee

Contactloos betalen? Hou het veilig!


Contactloos pinnen – ook wel ‘contactloos betalen’ genoemd – is populair in Nederland. Met contactloos betalen doormiddel van pinnen voer je een betaling met je pinpas uit waarbij communicatie tussen je pinpas en betaalautomaat zonder fysiek contact verloopt. Alle nieuwe pinpassen die de banken in Nederland uitgeven zijn automatisch geschikt voor contactloos pinnen. De mogelijkheden om contactloos te pinnen groeien snel in Nederland. In bussen, bij tankstations, maar ook op evenementen kun je vrijwel over contactloos pinnen. Het aandeel ‘contant betalen’ zal snel verminderen door de opkomst van contactloos pinnen. Busmaatschappij Arriva streeft er zelfs naar om vanaf 1 januari 2018 in al haar bussen in Nederland geen contant geld meer te accepteren. In Tilburg start een pilot met contactloos betalen in de bus

Contactloos betalen

100% veilig?

Het antwoord is: nee. Echter zijn er een hele hoop mensen zich niet bewust van de risico’s van contactloos pinnen. De banken promoten het als zodanig veilig pinnen en snel en ook de maatschappij ziet alleen naar de voordelen. als een soort tunnel visie. Maar wist jij dat met contactloos pinnen jouw pinpas ‘gewoon’ open staat? Kwaadwillenden kunnen eenvoudig jouw data stelen en betalingen verrichten via jouw bankrekeningen. Daar hoor je niemand over, toch? Je pinpas beschermen is dan ook geen onverstandige keuze. Maak jij gebruik van contactloos pinnen en wil je dit 100% doen?

Lees hier de mogelijkheden om je pinpas te beschermen.

Contactloos pinnen – doe het veilig!

Contactloos betalen uitzetten is een van de opties om uw pinpas te beschermen tegen skimming. Veelal is contactloos betalen standaard aangezet als u een nieuwe bankpas van uw bank krijgt. Het is handig en snel: u hoeft uw pincode niet meer in te typen. Maar wist u ook dat kwaadwillenden binnen een seconde uw bankpas kunnen uitlezen: met de nieuwe techniek in uw bankpas staat deze altijd ‘open’. Niet veel mensen weten dit! Met uw gegevens kunnen kwaadwillende vervolgens namens u betalingen verrichten. U heeft eerst niets door…

Contactloos kan je ook uitschakelen

Contactloos betalen uitzetten is een van de opties om uw pinpas te beschermen. Kiest u voor ‘contactloos betalen uitzetten’ (dit kunt u vaak zelf online regelen bij uw bank), dan zult u altijd moeten pinnen als u gaat betalen. Eigenlijk is het spijtig dat u – vanwege een onveilig gevoel – niet meer gebruikt van contactloos betalen. Het is inderdaad een zeer handige optie, mits u uw portemonnee – met daarin uw bankpas – continu goed beschermt. Hier vindt u een aantal suggesties om veilig contactloos te betalen.
Contactloos betalen bij supermarkten
Contactloos betalen bij de supermarkt, doe jij het? Inderdaad met contactloos reken je razendsnel af bij de kassa: je houdt even je bankpas tegen het pinapparaat, bliep, en je contactloze betaling is klaar. Contactloos betalen in de supermarkt wordt steeds populairder en het kan ook in steeds meer winkels. De stichting Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen (SBEB))verwacht dat je spoedig in vrijwel alle supermarkten in Nederland contactloos kunt betalen. Zoals gezegd: razendsnel en heel handig, maar pas wel op. Je portemonnee staat 24/7 open, criminelen kunnen net zo snel jouw pinpas uitlezen.

In de rij van kassa is een pinpas zo uitgelezen…

Een uitgelezen mogelijkheid om jouw pinpas uit te lezen is het moment dat je in de rij staat te wachten voor de kassa van de supermarkt. Een portemonnee in de achterzak van je broek valt op en is eenvoudig te skimmen. Je merkt er niets van. Een crimineel kan niet bij de gegevens van de betaalautomaat van de supermarkt. Een dief kan dan contactloos betalen met jouw pas. pas dus op! Het probleem is dat de dieven een mobiele paslezer (draagbare betaalautomaten) of een smartphone met NFC hebben. Als de criminelen dit langs de achterzak van je broek, jas of tas halen waar je pinpas inzit, kunnen ze betalen via jouw bankrekening. Je hebt het eerst echt niet in de gaten. contactloos betalen is mogleijk maar men zult moeten blijven opletten.

contactloos betalen

Contactloos betalen populair, maar is het veilig?

Contactloos betalen wint snel terrein in Nederland, even een paar cijfers op een rij: ten opzichte van 2015 is het aantal contactloze betalingen met een mobiel of contactloze betaalpas bijna vervijfvoudigd (!) naar een totaal van 630 miljoen betalingen. In de drukke decembermaand van 2016 was bijna 24% van alle pinbetalingen contactloos. Een enorm aantal dus. De snelheid waarmee contactloos betalen Nederland veroverd blijkt wel uit het feit dat in september 2016 nog geen 20% van alle pinbetalingen contactloos was. Kijken we een jaar terug, dan zien we dat het aandeel contactloze betalingen in december 2015 rond de 9% schommelde. De opmars van contactloos betalen is niet te stuiten: anno 2017 zijn twee op de drie betaalautomaten in Nederland en ruim 19 miljoen betaalpassen en smartphones geschikt voor contactloos betalen.

Is contactloos betalen altijd veilig?

Daar kunnen we kort over zijn: helaas niet. Veel mensen zijn hier echter niet van op de hoogte. Zij vertrouwen 100% op de techniek. De praktijk is anders. Criminelen kunnen met hun smartphone razendsnel uw bankpasgegevens uitlezen en zelfs die van uw Credit Card. Een eenvoudige app maakt dit al mogelijk. Feitelijk staat uw portemonnee – als u gebruik maakt van de optie ‘Contactloos Betalen – 24/7 open. Wist u dat? Uiteraard kunt u deze optie uitzetten bij uw bank, maar dat willen we niet. De cijfers hierboven onderstrepen dit. U kunt uw passen beschermen door ze in aluminiumfolie te wikkelen, dat helpt, maar is erg onhandig. Wilt u echt veilig contactloos betalen? Kijkt u dan eens op de website van Skimming Blocker. Dit is een pas die uw portemonnee procatief 24/7 beschermd.

Contactloos betalen bij het tankstation

Contactloos betalen is de hype van dit moment. Steeds vaker kunnen we contactloos betalen met onze bankpas of mobiel. Veilig of niet: we doen het massaal. Inmiddels zijn er in Nederland zo’n 19 miljoen betaalpassen en smartphones geschikt gemaakt voor contactloos betalen. De acceptatie van contactloos betalen groeit snel. Ongeveer een kwart van de ondernemers beschikt over een betaalautomaat die daarvoor geschikt is. Hun voordeel: betalen gaat ongeveer 10 seconden sneller dan gewoon pinnen. Ook bij tankstations kunt u inmiddels steeds vaker contactloos betalen. AVIA De Korte Duinen in Soest was in september 2016 het eerste tankstation in Nederland waar men contactloos kan betalen. Of het voor u ook veiliger is?

Contactloos betalen overall waar je bent

Jazeker kan dat. Recent nog bijvoorbeeld kondigde Texaco aan dat ze vol inzetten op contactloos betalen bij de tankstations. Het tankstation in Made had begin 2017 de primeur van contactloos betalen. Bij de vernieuwde locatie kunnen klanten middels deze betaalmethode afrekenen zonder een pincode te gebruiken. U als klant houdt uw bankpas boven de betaalterminal of aan zijkant ervan. In de terminal is een reader verwerkt, die uw bankpas herkent. Als het te betalen bedrag lager is dan 25 euro is het invoeren van een pincode niet noodzakelijk. In het eerste kwartaal van dit jaar (2017) wordt contactloos betalen uitgerold naar alle tankstations van Texaco Nederland. Contactloos betalen bij het tankstation in Nederland is daarmee een feit.

contactloos fooi

Een pas om je portemonnee constant te beschermen


Om je pinpas te beschermen kun je bijvoorbeeld een pas kopen die je portemonnee 24/7 proactief bewaakt. Als je contactloos fooi gaat geven of betalen bij een supermarkt kun je deze pas in je portemonnee houden. Als je klaar bent met betalen doe je je pinpas weer in de portemonnee en is je pinpas weer veilig. Een goed voorbeeld van een dergelijke pas is de Skimming Blocker.

Is uw creditcard uitleesbaar?


Deze vraag wordt vaak gesteld. U gaat ervan uit dat uw credit card veilig is in uw portemonnee. Contactloos fooi geven kan ook veilig met een credit card. Maar wist u dat criminelen met behulp van een smartphone uw credit card wél kunnen uitlezen? Zonder dat u het door heeft worden uw credit card uitgelezen. Helaas met alle gevolgen dien. In het onderstaande overzicht vindt u per bank welke informatie criminelen van uw creditcard kunnen uitlezen. Tevens vindt u in de laatste kolom het bedrag dat criminelen maximaal van uw bankrekening kunnen afhalen.

Overzicht bankpassen en veiligheid contactloos betalen.


Is uw bankpas geschikt voor contactloos fooi geven en betalen? Of gaat u binnenkort starten met contactloos betalen? In de onderstaande tabel ziet u per bank de limieten en of uw pas is uit te lezen door criminelen. Als beveiligingsoptie kunt u ervoor kiezen om de optie ‘Contactloos Betalen’ uit te zetten, echter dit is niet wat u wilt. Lees hier alles over de beveiligingsopties van uw bankpassen. Laat dit u niet tegenhouden om contactloos fooi te geven

Bezoek je een evenement?

Dan is contactloos betalen steeds vaker mogelijk. Handig en snel. Maar ook veilig? Lees hier tips over veilig contactloos betalen.
Niet alleen bij de dagelijkse boodschappen en bij de benzinepomp is contactloos betalen een trend; ook bij festivals, concerten en andere evenementen is contactloos betalen de norm. Ook contactloos fooi geven is steeds populairder aan het worden. Het grote voordeel voor u als publiek is dat u snel een consumptie of fan-artikel kunt kopen. Binnen enkele seconden wordt uw betaling contactloos verricht. Nog een voordeel van contactloos betalen op festivals, concerten en andere evenementen: de wachtrijen zijn veel korter. Geen stress meer als u dorst heeft en smacht naar een verkoelend glas bier.
Over stress gesproken… kent u de risico’s van contactloos betalen? Dat ogenschijnlijk zo vriendelijke evenementbezoekers binnen een splitseconde uw bankpas kunnen uitlezen? U gaat helemaal op in de show van uw favoriete band of artiest en ondertussen skimmen criminelen uw bankpas of Credit Card geskimd. U merkt hier helemaal niets van. Geloof u het niet? Het kan echt! Als uw bankpas geschikt is voor contactloos betalen staat uw beurs als het ware 24/7 open. Dus ook tijdens een festival, concert of ander evenement. Wees altijd alert. Laat uw dag niet verpesten door criminelen die uw bankpas skimmen. Ga goed voorbereid naar een festival, concert of evenement: bescherm uw bankpas, lees hier alles over de beschermingsopties om veilig contactloos te betalen. U zult meer weten na het lezen van dit artikel.

 

Contactloos betalen

Contactloos betalen: wees bewust van de risico’s

Het gemak en de voordelen van contactloos betalen zijn legio. Maar er zijn wel degelijk risico’s verbonden aan de optie ‘Contactloos Betalen’. Criminelen kunnen zeer eenvoudig en razendsnel de gegevens van uw bankpassen en/of Credit Card uitlezen. Het is belangrijks dat u zich bewust bent van de risico’s van contact betalen en dat u uw bankpassen en/of Credit Card zo goed mogelijk beschermd. Hier leest u alles over de beschermingsopties bij contactloos betalen. Wees altijd alert. Ook rondom tankstations!

Contactloos betalen en zijn aan-uit functie

Contactloos betalen uitzetten is een van de opties om uw pinpas te beschermen tegen skimming. Veelal is contactloos betalen standaard aangezet als u een nieuwe bankpas van uw bank krijgt. Het is handig en snel: u hoeft uw pincode niet meer in te typen. Maar wist u ook dat kwaadwillenden binnen een seconde uw bankpas kunnen uitlezen: met de nieuwe techniek in uw bankpas staat deze altijd ‘open’. Niet veel mensen weten dit! Met uw gegevens kunnen kwaadwillenden vervolgens namens u betalingen verrichten. U heeft eerst niets door…

Contactloos betalen uitzetten is eigenlijk geen optie

U kunt uw pinpas beschermen door contactloos betalen uit te zetten. Kiest u voor ‘contactloos betalen uitzetten’ (dit kunt u vaak zelf online regelen bij uw bank), dan zult u altijd moeten pinnen als u gaat betalen. Eigenlijk is het spijtig dat u – vanwege een onveilig gevoel – niet meer gebruikt van contactloos betalen. Het is inderdaad een zeer handige optie, mits u uw portemonnee – met daarin uw bankpas – continu goed beschermt. Hier vindt u een aantal suggesties om veilig contactloos te betalen.
Contactloos betalen bij supermarkten

Contactloos betalen in openbare gelegenheden.

Hoe vaak doe jij dat? Met contactloos betalen ben je erg snel en ben je bereidt om het ook vaker te doen dan als je niet contactloos betaald. U haalt uw kaart langs de lezer en klaar is kees. Het is dus zo gedaan. Contactloos betalen wordt populairder overall waar je komt. Het kan ook overall tegenwoordig. Er zijn stichtingen die dit willen stimuleren. Zij willen dat je overall op de wereld contactloos kan betalen. Zoals we al eerder hadden gemeld. Het is nou eenmaal heel handig en snel om contactloos te betalen. Je hoeft je pincode niet meer in te voeren.

telefoon betaling


Wanneer je mogelijk een telefoon betaling wilt maken. Kan je er vanuit gaan dat als je op deze manier een betaling wilt maken je veel tijd kan besparen. Er zijn diverse manieren om tegenwoordig een betaling te verrichten. Maar veel mogelijke manieren zijn inmiddels als verouderd. Zo kan je naar de bank gaan om daar een betaling te maken.

Met een telefoon gaat het sneller


Maar dit is ouderwets en zal je erg veel tijd kosten. Daarnaast zal je met een telefoon betaling veel sneller zijn. Hierdoor kan je veel kostbare tijd besparen. En om een telefoon betaling te verrichten zal je in staat zijn om razend snel betalingen te maken. Maar wat heb je nou precies nodig om een telefoon betaling te kunnen maken? Voor een betaling met de telefoon zal je een aantal dingen nodig moeten hebben.

Eenvoudig een bankrekening openen


1 daarvan is natuurlijk een bankrekening. Als je nog geen bankrekening hebt dan kan je die heel eenvoudig aanvragen. Dit doe je tegenwoordig online. En je zal veel keuze hebben want er zijn veel nederlandse banken waar je uit kan kiezen. Het is dan belangrijk dat je goed informeert over de verschillende soorten banken. Zodat je zeker de beste keuze voor jou kan maken.

Binnen de kortste keren betalingen verrichten


Wanneer je de aanvraag hebt gemaakt zal je binnen een week een pasje toegestuurd krijgen. Met deze pas kan je overal betalen zoals in winkels of een telefoon betaling. Om een telefoon betaling te maken zal je ook natuurlijk een smart phone tot je beschikking moeten hebben. Dit is een telefoon die eigenlijk een kleine computer is. En hiermee kan je dus net als een normale computer eenvoudig het web browsen.

Even een telefoon aanschaffen zo nodig


Als je nog geen smart phone hebt is het zeker aan te raden om deze aan te schaffen. Zodat je een telefoon betaling kan maken. Een smartphone kan je bij telefoon winkels halen. Of je kan ze online bestellen. Ook is het mogelijk om online een abbonement te nemen bij een provider. Op die manier kan je voor een maandelijks bedrag een smart phone krijgen. Deze telefoon zal ook ongeveer binnen een week geleverd worden.

Zeker handig om met een telefoon te betalen


Dus wanneer je de aanvraag voor internet bankieren doet is het zeker handig om een smart phone te bestellen als je die nog niet hebt. Daarnaast zal je ook inlog gegevens krijgen voor het gebruik maken van internet bankieren. Hierdoor wordt het mogelijk om een betaling met je telefoon te maken. Met deze mogelijke manier van betalen zal het heel vlot verlopen om in de toekomst aankopen te doen.

Even gauw je saldo kunnen checken


Ook zal het makkelijk worden om even gauw een rekening te gaan betalen. En als je graag je rekening wilt bekijken zal dat ook makkelijk worden. Want met je telefoon kan je binnen de kortste tijd even gauw checken wat je saldo is. En natuurlijk kijken of alle rekeningen betaalt zijn.

online overmaken

online overmaken


Met het gebruik maken van online overmaken is het tegenwoordig zo dat je veel tijd zult besparen. Online overmaken is namelijk een snel alternatief geworden dan andere manieren van betalen. Daarnaast is het betrouwbaar. Want wanneer je gebruik maakt van het online overmaken systeem zal je gewoon gebruik maken van de bank waar jij bent aangesloten.

Heel makkelijk en overzichtelijk


Als je online overmaken gebruikt zal je ook heel makkelijk met je inlog gegevens kunnen zien wat je op je rekening hebt staan. Dit kan op elk gegeven moment. Zo zal je niet naar de bank hoeven te gaan of naar de geldautomaat. Dit kan dus erg veel tijd besparen. En wanneer je even snel een betaling moet maken. Dan zal je dat binnen een mum van tijd kunnen doen. Normaal zou dit erg veel tijd kosten.

De manier van online betalen


Het is zonder online overmaken namelijk zo dat je naar de bank moet gaan om een betaling te verrichten. Dit is iets waar de meeste mensen tegenwoordig niet meer op staan te wachten. Als je graag geinteresseerd bent in de methode van online overmaken. Dan zal je zeker geen spijt krijgen als je eenmaal bent overgestapt. Als je namelijk een rekening heel snel moet betalen dan is dat zo gedaan.

Direct af te kunnen rekenen


En als je graag even iets online wilt kopen. Dan is het ook mogelijk om direct af te kunnen rekenen. Deze manier van online overmaken is onmisbaar geworden in de huidige situatie. Wanneer je nog niet beschikt over een online bankieren mogelijkheid. Dan is het nog niet mogelijk om online te gaan overmaken. Hiervoor moet je contact opnemen met de bank waar je bent aangesloten.

Binnen de kortste keren betalen


Als je dit wilt doen is het mogelijk om de bank op te bellen. Zij zullen dan via de post je inlog gegevens op sturen. Zodat je binnen de kortste keren ook gebruik kunt maken van het online overmaken. Ook is het mogelijk om via de website een email te sturen. Op deze manier zou je ook ervoor kunnen zorgen dat je inlog gegevens worden verstuurd naar je huis. Als je deze gegevens per post hebt ontvangen.

Even alles op orde


Dan is het alleen nog een kwestie van inloggen op de website van jou bank. Hier zult u tevens u password moeten veranderen. Zodra dit geregeld is kan je zien wat erop je rekening staat. Ook is het mogelijk om direct betalingen te maken. Daarbij hebben de meeste banken ook een app op de playstore staan.

Overal betalen waar je bent


Met deze app is nog makkelijker om online geld overmaken. Je kan dan met je telefoon overal waar je bent een rekening betalen. Of even iets online kopen waar je baat bij hebt. Daarom kunnen wij u zeker online overmaken aanbevelen. Want in deze tijd is het niet haalbaar meer om naar de bank te gaan om een rekening te betalen. Veel succes met uw nieuwe manier van geld online overmaken.

online app


Zo zal je veel verschillende soorten online app vinden in de playstore. En er zijn zoveel mogelijk manieren waar je gebruik van kunt maken. Als je namelijk op zoekt bent naar een specifieke app. Dan kan je veel verschillende keuze verwachten. Maar voor veel apps zal je geld moeten betalen. Of het is gratis en je wordt overspoeld met advertenties. Online wil je natuurlijk niet de heletijd geirriteerd worden met een app die constant advertenties naar je stuurd.

Wat de beste app voor jou is


Daarom is het belangrijk dat je goed uitzoekt wat de beste online app voor jou is. Er zijn immens veel categorieen van online app programmas. Die je kan downloaden op de playstore. Hiervoor zal je natuurlijk wel een smart phone tot je beschikking moeten hebben. Wanneer je deze hebt zal je binnen een korte tijd een online app kunnen downloaden die jou interesseert.

Zeker aan te raden


Als je nog niet beschikt over een smart phone dan is het zeker aan te raden om er eentje aan te schaffen. Dit kan je doen door naar een telefoon winkel te gaan. Hier kan je een breed assortiment van verschillende soorten telefoons vinden die als het ware kleine computers zijn. De prijzen zullen varieren van 100 tot 1000 euro. Het is zeker handig om even uit te zoeken wat de beste telefoon voor jou zult zijn.

Een telefoon die lang mee gaat


Als je opzoek bent naar een telefoon die lang mee gaat en goed presteerd. Dan is het slim om voor een duurder model te gaan. En dit kan je uitzoeken door reviews te lezen over verschillende telefoons. Als je graag een goedkoop model wilt dan kan je dat ook halen. Daarbij is het ook mogelijk om een abbonement te nemen. Dit is zeker handig als je maandelijks internet en beltegoed zou willen hebben. Hiermee zal je dan ook niet een hoge prijs moeten betalen.

De keuze is geheel aan u


Maar zal je in plaats van een hoge prijs een maandelijkse lage bijdragen moeten betalen. De keuze is geheel aan uw maar wij zouden kunnen adviseren om een abbonement te nemen. Zodra je beschikt over een smartphone. Is het eindelijk mogelijk om de app store te kunnen verkennen. Hier kan je voor veel verschillende dingen online app downloaden. Waar wij uw graag in willen helpen is het vinden van de Tippiez app.

Contactloos geld overmaken


Want als je deze online app downloadt zal je heel makkelijk en snel geld kunnen overmaken naar mensen. Dit is geheel contactloos en kan daardoor veel tijd en gedoe besparen. Als het voorkomt dat je de pizza bezorger bij je voor de deur staat. En je hebt online betaald. Dan is het mogelijk om met deze app te betalen. Het is namelijk zo dat je niet altijd contant geld op zak hebt. En met deze app kan je dus even snel een betaling overmaken en hoef je geen zorgen te maken. Overigens is deze online app gratis te downloaden op de appstore.

digitaal overmaken


Met het gebruik maken van digitaal overmaken kan je veel tijd besparen met het maken van betalingen. Het is namelijk zo dat digitaal overmaken gekoppeld is aan jou bankrekening. Hierdoor heb je een overzicht over hoeveel geld je op je rekening hebt staan. Ook is het mogelijk om een rekening te betalen. En dit kan je binnen enkel ogenblikken verrichten. Als je graag iets online wilt kopen.

Ook mogelijk om digitaal overmaken te kiezen


Dan is het ook mogelijk om online te gaan overmaken. Want een product kan je online meestal niet contant betalen. En tegenwoordig zijn veel producten online niet beschikbaar in de winkel. Wanneer je inlog gegevens hebt verkregen bij de aansluiting van je bank. Zal het niet moeilijk zijn om meteen gebruik te kunnen maken van digitaal overmaken. Want je hoeft alleen maar even in te loggen via de computer of de app op je telefoon.

Ook mogelijk om een app te downloaden


Als je geen app hebt dan is het niet moeilijk om deze te verkrijgen.Je hoeft alleen maar naar de app store te gaan en de app van jou bank te downloaden. Deze app is gratis en hiermee kan je overal betalingen verrichten of even je bank checken. Als je nog niet beschikt over een online bankieren mogelijkheid. Dan is het nog niet mogelijk om digitaal overmaken te gebruiken. Hiervoor zal je contact moeten opnemen met je bank.

Even contact opzoeken met jou bank


Dit kan je doen door telefonisch contact op te zoeken met de bank waar jij bij bent aangesloten. Hier hoef je alleen even te vragen of je internet bankieren kan krijgen. Dit zal meestal direct in orde worden gemaakt. En je kan jou inlog gegevens binnen 1 week thuis verwachten. Daarnaast is het ook mogelijk om internet bankieren via de computer aan te vragen. Hiervoor kan je contact opnemen via de email. Dit kan alleen iets langer duren.

Even inloggen bij internet bankieren


Zodra je de inlog gegevens hebt ontvangen. Hoef je alleen maar naar de website te gaan van de bank waar jij bent aangesloten. Hier kan je inloggen met de gegevens die je hebt verkregen. Zodra je alles hebt ingevuld kan je eindelijk gebruik maken van internet bankieren. Nu wordt het mogelijk om binnen een paar tellen digitaal geld overmaken.

Een betaling snel en makkelijk verrichten


Als je graag even wat eten wilt bestellen. Dan is het nu heel makkelijk om digitaal overmaken. En wanneer je graag een computer wilt aanschaffen. Dan is dat ook mogelijk via internet bankieren. Wanneer je een rekening binnen krijgt die je zo snel mogelijk moet betalen.

Altijd weten wat je kunt uitgeven


Zal geen probleem meer zijn want met digitaal overmaken kan je de rekening binnen een minuut betalen. Er zijn geen zorgen meer en je hebt altijd bij de hand wat je uitgaven zijn en wat je kunt uitgeven. Zodra je snapt hoe alles werkt wil je nooit meer terug naar de oude manier van betalen. Want deze manier van betalen gaat veel sneller en houdt alles overzichtelijk.

online fooi

online fooi


Met het gebruk maken van online fooi kan je zeker veel moeite besparen. Want als je gebruik maakt van een huidige manier van fooi geven. Dan is het niet altijd even makkelijk om fooi te kunnen geven. Het is zo maar zo dat de persoon waar je graag een fooi aan wilt geven niet in de buurt is. En dan wordt het erg lastig als je dat niet online kan doen. Ook is het zeker zo dat sinds de corona epidemie aanwezig is.

Geen lichamelijk contact meer


Het niet zo verstandig zal zijn om lichamelijk contact te hebben met vreemde mensen. Je wilt namelijk niet een risico oplopen om mogelijk besmet te raken met het corona virus. Daarom is het zeker geen slecht idee om gebruik te maken van een app die online fooi geven mogelijk maakt. Als je gebruik wilt maken van betalen met online fooi. Dan zal je niet heel veel dingen nodig moeten hebben om dit te kunnen realiseren.

Even je smartphone erbij pakken


Voor het betalen met online fooi heb je alleen maar een smart phone nodig en online bankieren. Deze 2 eigenschappen hebben de meeste mensen tegenwoordig wel. Maar als je niet beschikt over een smartphone dan is het zeker verstandig om die aan te schaffen. Want met een smartphone kan er een hele nieuwe wereld voor je open gaan. Je kunt met een smartphone online contact houden met vrienden en familie.

Alles weten wat je wilt weten


Ook kan je over alles lezen wat je graag zou willen weten. Het is mogelijk om overal in de wereld een product aan te schaffen waar je geinteresseerd in bent. En het is ook nog mogelijk om films en filmpjes te kijken. Daarbij houdt het niet op en zijn er nog talloze anderen leuke dingen die je kan doen met een smartphone. Je kan deze aanschaffen bij een telefoon winkel. Of deze tevens online bestellen op de computer.

Eenvoudig gebruik maken van online fooi


Internet bankieren kan je vrij eenvoudig aanvragen bij de bank waar jij bent gekoppeld. Dit kan je doen door je bank telefonisch te bereiken. Of door jou bank een email te sturen. Je zult dan binnen een week je inlog gegevens toegestuurd krijgen. Dan is het alleen nog een kwestie van inloggen op de website van de bank waar jij bent aangesloten. En dan is het tijd om gebruik te kunnen maken van de online fooi app.

Geheel gratis en vrijblijvend


Deze kan je heel eenvoudige en vrijblijvend downloaden op de appstore. Hier moet je alleen zoeken op de naam van het online fooi bedrijf. Dit bedrijf Tippiez. En is gespecialiseerd in het maken van snelle en betrouwbare betalingen. Je vult even je gegevens in en je acccount zal klaar staan voor gebruik.

De eerst volgende pizza betaal je contactloos


Wanneer je dus de eerst volgende keer een pizza besteld. En online afrekent. En ook geen contant geld tot je beschikking hebt. Dan is het geen probleem om de pizza bezorger contactloos een online fooi te geven. Met deze manier van betalen zal je geen spijt hebben en de Tippiez online fooi app is volkomen gratis te gebruiken.

Scroll to top